Anamaria Vasile

Dezvăluiri-bombă făcute de tatăl suspectului de crimă în cazul lui Emi Pian. Liderul Duduienilor plecase de la barbut!

Tatăl lui Richard Emanuel Gheorghe, presupusul criminal al lui Emi Pian, a făcut dezvăluiri despre noaptea crimei, în exclusivitate la România TV. Bărbatul spune că 16 interlopi din clanul Duduianu au vrut să-i linşeze fiul după ce acesta a avut curajul să-i bată obrazul lui Emi Pian, care îi înjurase mătuşa. „Baiatul meu a dat la nimereaăa jos intins numai in topoare”, a spus tatăl lui Richard.

Cearta dintre cei doi ar fi pornit de la câteva injurii aduse de Emi Pian în fața mătușii lui Richard, susţine tatăl suspectului.

„Fiul meu nu s-a suparat decât când a înjurat-o pe matusa lui, aceasta fiind cuscra lui Emi Pian. „Nu îți este pic de rușine, Emi, înjuri în fața mătușii mele? Ce Dumnezeu ai?” Moment în care Emi a răsturnat masa, a dat cu pumnii în masă, supărat că i s-a atras atenția. A avut loc un schimb de vorbe între ei. Acolo erau mai multe persoane, 10 – 15 – 20 de persoane care jucau barbut. S-au pus toți în mijloc, ca să nu se lovească. Nu s-au atins, ci doar s-au înjurat. În cele din urmă, s-au împăcat, s-au calmat spiritele, s-a jucat în continuare. La 7-8 minute de la incident, Emi Pian a părăsit locația unde se juca barbut. Când a plecat Emi Pian din casă lucrurile era liniştite, nu s-au atins, nu s-au bătut. A plecat cu jurământul că nu v-a lăsa treaba asta. A plecat …. la rândul lui, băiatul meu când să plece, făcând un pas pe stradă au năvălit pe el 3 sau 4 maşini, 15 – 16 persoane cu topoare, săbii. Ceea ce vă spun se poate confirma de la camerele de supraveghere, se poate vedea care este purul adevar cum ei au venit pe el, ei l-au atacat şi s-a apărat. Putea să fie mort Graţian. Baiatul meu a dat la nimereaăa jos intins numai in topoare”, a dezvăluit tatăl lui Richard Gheorghe pentru România TV.

Întrebat dacă va exista răzbunare, tatăl lui Gheorghe Emanuel Richard a negat categoric o astfel de ipoteză.

În replică, rudele lui Emi Pian spun că Politia Română stie de multă vreme că familia presupusului criminal face cămătărie.

Oamenii legii se tem acum că cei din clanul Duduianu vor căuta să răzbune moartea lui Emi Pian.