Anamaria Vasile

Florin Busuioc, anunț incredibil: „Mi-am lăsat familia și nu regret”

Florin Busuioc a vorbit despre familia lui în emisiunea Danei Săvuică „E OK să fii vedetă?” și a făcut câteva declarații neașteptate. Prezentatorul buletinului meteo de la PRO TV a vorbit despre motivele pentru care și-a părăsit familia susținând că nu regretă nicio clipă că a făcut asta.

Florin Busuioc a reluat legătura cu fiul său

Actorul a vorbit despre încercările prin care a trecut de-a lungul vremii și a spus că dacă nu avea curajul să se desprindă de ai lui nu avea niciodată cariera de care se bucură azi și nu cunoștea atâția oameni impresionanți, oameni providențiali care i-au marcat traiectoria profesională.

Florin Busuioc a vorbit în emisiunea pe care fosta vedetă Playboy, Dana Săvuică, o realizează pentru revista OK Magazine. Acesta a spus că în anul 1990 nu s-a gândit nicio secundă la posibilitatea de a face carieră în televiziune, căci marele lui vis era acela de a fi un actor bun pe o scenă mare a teatrului românesc.

„Mă simt vinovat, foarte vinovat, dar nu regret”

Acesta a vorbit și despre controversata relație pe care o are cu fiul său, despre care a spus că îi pare rău pentru felul în care s-a purtat cu el și chiar i-a scris un mesaj când acesta se zbătea între viață și moarte după infarctul pe care l-a suferit pe scena unui teatru din Craiova. De altfel, o perioadă, Busu a lipsit de pe micul ecran.

„În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamț și am făcut o familie acolo, n-aș fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Și mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a declarat Florin Busuioc recent, pentru OK MAGAZINE, scrie fanatik.ro