Anamaria Vasile

Simona Gherghe, declarații emoționante! Fosta prezentatoare tv a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa: „M-am chinuit mult să…”

Simona Gherghe, despre cel mai greu moment din viața sa. Simona Gherghe a trecut prin momente greu de imaginat, dar cu care, din păcate, multe femei se confruntă. Fosta prezentatoare tv a trecut prin foarte multe proceduri până să rămână însărcinată.

Vedeta a decis, cu ocazia unei campanii, să le postează fanilor săi chinul prin care a trecut pentru a putea forma o familie.

„M-am decis să vorbesc despre o perioadă dificilă din viața mea. Mă știți, sunt un om discret și nu dau din casă prea mult. M-am chinuit mult să am copii. Aproape doi ani de zile, am tot mers la medicul ginecolog, căci nu puteam să rămân însărcinată. Au urmat tratamente de stimulare ovariană, ecografii peste ecografii, teste de ovulație, așteptare și dezamăgire. Peste toate astea, întrebarea obsesivă a celor pe care îi întâlneam: “Dar tu când faci un copil?” Ce să le fi spus? Că mă doare? Că nu știu să le răspund? Că m-am săturat să intre cu bocancii în chestiunea asta atât de intimă și dureroasă?”, a declarat Simona Gherghe, într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebok.

Chinul nu a fost în zadar, iar acum Simona Gherghe este mama a doi copii sănătoși, pe care și i-a dorit foarte mult. Vedeta a făcut un apel și la alte mame pe care le încurajează să-și spună povestea.

„Cum știți deja, povestea mea e una cu final fericit. Sunt mamă a doi copii, însă multe alte femei suferă de infertilitate și se luptă și cu prejudecățile celor din jur. Știu că multe dintre voi ați obținut cu greu o sarcină, altele încă visați să vă strângeți puiul în brațe. Vă invit să vă spuneți și voi povestea”, a încheiat Simona Gherghe.

Simona Gherghe, despre cel mai greu moment din viața sa
Simona Gherghe a spus adevăratul motiv pentru care a renunțat la Acces, după 9 ani! După întreg scandalul cu Vulpița, vedeta a decis să vorbească: „Regret și acum. N-am mai putut să…”
În urmă cu un an, Simona Gherghe a luat decizia să renunțe la televiziune și să se dedice în totalitate familiei, după ce l-a născut pe băiețelul ei. (Citeste si: Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?! „Apelez la fertilizare in vitro…”)

Acum, după ce proiectul la cârma căruia a stat ani întregi, a început să fie criticat pentru prezența soților Stegaru, fanii îi pun tot felul de întrebări legate de Acces Simonei Gherghe, iar vedeta nu se sfiește să răspundă. Acum a spus și adevăratul motiv pentru care a renunțat.