Anamaria Vasile

Horoscop saptamanal 27 iulie-2 august 2020. Ploua cu bani pentru o zodie, probleme de sanatate pentru alta

Horoscop saptamanal 27 iulie-2 august 2020. Camelia Patrascanu ne spune cu vor evolua lucrurile in perioada urmatoare.

Iata ce spune astrologul pentru fiecare zodie:

“Berbec – luni si marti, calcule financiare. Reusesc sa obtina din partea unei persoane, convingand-o lucruri pe care nici nu stia ca poate sa le ofere. Le merge foarte bine si au argumente foarte hotarate. Marti si miercuri rezolva probleme cu actele. In weekend nu au timp sa se relaxeze pentru ca au mult de lucru.

Taur – luni si marti zile foarte bune mai ales relational. Conving o persoana sa vina de partea lor. Schimba impresia unei persoane in bine pentru ei. Miercuri si joi, calcule financiare. Daca speculeaza un moment sau calitatile unei persoane reusesc sa castige putin mai bine. Pentru weekend planuri de drum.

Gemeni – au mult de lucru inca de la inceputul saptamanii. Sunt zile valoarea luni si marti. Miercuri si joi au discutii delicate cu cineva si pot lasa o impresie incorecta. In weekend va urma o paguba sau trebuie sa fie foarte economi.

Rac – zile de inspiratie luni si marti. Trebuie sa faca lucrurile asa cum simt sau sa se ghideze dupa intuitie. Miercuri si joi foarte multa munca. Atentie la acte sau la cadrul legal si juridic. In weekend lucrurile sunt foarte tensionate cu partenerul de viata.

Leu – luni si marti sunt zile de recuperare sau de reflexie. Trebuie sa isi acorde timp. Miercuri si joi sunt in mare forma si sentimental, relationar si social. Pot fi gelosi pe o persoana. In weekend munca, atentie la sanatate.

Fecioara – au spor luni si marti, mai ales de munca intelectuala. Se prind de lucrurui, fac conexiuni si pot avansa foarte repede. Pot rezolva treburi repede. Miercuri si joi activitati diverse, mult orientate catre familie. Miercuri si joi activitati orientate catre familie. In weekend, distractie. Atentie la excese.

Balanta – luni si marti zile valoroase financiar. Pot obtine ce isi doresc. Miercuri si joi,calatorii sau aranjamente de calatorie. Primesc sfaturi bune. In weekend, stau in familie. Au discutii suparatoare sau isi aduc aminte de o problema suparatoare.

Scorpion – luni si marti sunt zile in care sunt in forma. E bine sa isi ascunda intuitia. Au parte de bani miercuri si joi. In weekend calatorii. Trebuie sa aiba grija la drum.

Sagetator – luni si marti se ocupa de lucruri le-au tot amanat. Corecteaza ceva ce au facut. Sunt in mare forma miercuri si joi, le merge totul din plin. Primesc laude. In weekend atentie la bani.

Capricorn – luni si marti zile sociale, sunt atenti la ce se intampla in jurul lor. Pot primi o invitatie la un evneiment fericiti. Atentie la sanatatea unei persoane de la distanta miercuri si joi. In weekend li se ineaca corabiile, trebuie sa stea langa persoanele tonice.

Varsator – incep saptamana in forta, sunt pe cai mari, au autoritate sunt implicati. Stapanesc bine lucrurile. Miercuri si joi aduc succes, trebuie sa iasa in oras. Atentie la sanatate in weekend.

Pesti – Inceput de saptamana foarte buni. Un specialist le da raspunsuri. Miercuri si joi sunt in forma foarte buna profesionala. In weekend sunt in mijlocul prietenilor.” scrie fabricatinromania