Anamaria Vasile

Două fetițe din Botoșani, lecție de viață incredibilă! Au vândut limonadă la doi lei pentru un motiv incredibil

Maria și Alexandra au dat o lecție de viață tuturor adulților care se eschivează să ajute un suflet mic și neajutorat.

Două fetițe din Botoșani, lecție de viață incredibilă! Într-o vreme în care majoritatea oamenilor sunt preocupați de pandemia de coronavirus, două fetițe din Botoșani s-au gândit și la copiii cu malformații grave. Maria Emma și Alexandra Ioana au stat o zi întreagă în soare, pe o căldură infernală, să vândă limonadă pentru a strînge bani. Dacă vă găndeați că voiau o jucărie nouă, vă înșelați. Cele două fete au strâns bani pentru a-i dona unei asociații pentru ajutorarea copiilor.

Două fetițe din Botoșani, lecție de viață incredibilă! Câți bani au strâns cele două fete din vânzarea de limonadă
Maria Emma și Alexandra Ioana au strâns duminică peste 400 de lei prin vânzarea de limonadă și au donat toți banii Asociației ”Salvează o inimă”, impresionate de copiii aflați în suferință, scrie Știri Botoșani.

„De fiecare dată copiii ne dau exemplu cum să ne ajutam aproapele. Când nouă celor mari ne este rușine sau lene să dăm o distribuire sau să donăm măcar 2 euro lunar, două fetițe cu suflet mare, Maria Emma și Alexandra Ioana, au vândut astăzi limonadă în cartierul Alfa Land din Botoșani și vor ca suma obținuta (404 lei) de ele să o doneze pentru un caz din cadrul Asociației “Salvează o inimă”, a scris Vlad Plăcintă, coordonatorul Asociației “Salvează o inimă”.

Loading...