Anamaria Vasile

Dana Budeanu, reacție violentă după interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar al designerului

Dana Budeanu a avut o reacție violentă după ce a Andreea Esca a acordat un interviu lămuritor despre suferința sa și a familiei sale provocată de temutul coronavirus.

Dana Budeanu, reacție violentă după interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar a lansat designerul
Andreea Esca a acordat, luni, primul interviu, după ce a fost infectată cu coronavirus. Vedeta Pro TV a confirmat astfel informaţiile apărute în presă, în ultimele zile, și a ţinut să explice de ce nu a vorbit deloc până acum, lucru care nu i-a convenit deloc Danei Budeanu.

Celebrul critic de modă este de părere că prietena ei, Andreea Esca, nu a procedat bine, acordând explicaţii publicului în interviul dat. ”Subiectul de astăzi este cel mai fierbinte al ultimelor 24 de ore și anume Andreea Esca. Pentru toți cei care i-au pronunțat ieri numele am o înjurătură de vreo 3-4 minute, în lanț, așa, de nu te repeți. Le știți pe alea? Nu! Mergeți prin Ferentari sau prin zonele astea, unde se înjură pe stil vechi, câteva minute fără să te repeți.

Dana Budeanu, o înjurătură pentru fiecare care a scris despre Andreea Esca
Toți cei care ați scris despre Esca aveți din partea mea o astfel de înjurătură! O cunosc foarte bine pe Andreea Esca, am vorbit cu ea în această perioadă. După părerea mea sinceră, lucru pe care i l-am și spus, dar o să fac o paranteză pentru a anihila rahatul care se propagă în jurul numelui ei: dragi cretini, imbecili, proști, adică 99% dintre ăia de i-ați pronunțat ieri numele Andreei Esca. Oare nicio boală pe Pământul ăsta, băi, niciuna, nu are nevoie de marketing?

Există vedete peste tot pe glob și fac campanii pentru a dona oamenii bani, sunt pro aceste chestii, adună bani și fac lucruri de genul ăsta. Peste tot în lume există aceste asocieri că vedetele sprijină aceste fundații, strâng fonduri, hai să ajutăm bolnavii de Sida și alte cele.

Dana Budeanu, foc și pară pe autorități din cauza epidemiei de coronavirus
Faptul că Andreea Esca a apărut ieri cu acea declarație a fost greșeală imensă pentru ea. Nu pentru corona, pentru Covid, pentru ea! Părerea mea, pe care i-am și spus-o, mă rog, când am vorbit. I-am spus să nu iasă deloc. De ce? Pentru că așa cum se întâmplă în țările de sclavi, nu contează nici dacă a avut, nici dacă nu a avut, nu contează nimic! Contează că n-ați știut să faceți nimic în această pandemie, voi toți, care vă ocupați de pandemie!

De ce s-a urcat valul pe Andreea Esca, pentru că Andreea Esca a urmat unor matracuci și fătălăi care au făcut un spectacol ieftin cu selfie de prin spital, cu aparate de rahat! Cine a avut ideea că această pandemie are nevoie de o promovare la nivel de vedete, a avut o idee foarte proastă, asta pentru că ăla de a avut ideea este foarte, foarte prost!”, spune Dana Budeanu.