Anamaria Vasile

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, vacanță cu peripeții. Ce au pățit cei doi actori în vârf de munte: ”Ne-au dat afară”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au avut parte de o vacanță cu peripeții. Cei doi actori s-au plâns pe internet de ceea ce au pățit în vârf de munte.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu o țin numai în vacanță. După ce s-au bucurat de razele soarelui la piscină și la mare, acum cei doi actori au plecat într-o escapadă la munte, alături de un grup de prieteni.

Ei bine, dacă la mare nu au întâmpinat nicio problemă, la munte vacanța a fost una cu peripeții.

Odată ajunși în vârf de munte, îndrăgostiții s-au bucurat de o priveliște desprinsă parcă din povești, apoi au trecut și la ceva acțiune. Mai exact, alături de prietenii ce îi înosțeau, Cris și Vlad s-au jucat cu paletele.

Însă, fericirea lor nu a ținut mult, căci cineva i-a întrerupt și le-a dat planurile peste cap. Nu, nu oamenii le-at făcut problemele, ci animalele.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, vacanță cu peripeții
Poiana pe care i se jucau se părea că era hrana mai multor vaci, care imediat i-au izgonit de pe ”teritoiul” lor.

Fără a avea cum să opună rezistență, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și prietenii lor și-au luat lucrurile și s-au văzut nevoiți să își găsească alt loc de joacă.

Toată pățania a fost publicată de Vlad pe pagina sa de Instagram, acolo unde a împărtășit totul cu cei ce îi urmăresc activitatea. Fanii s-au amuzat copios după ce au văzut imaginile și au răsuflat liniștiți că preferații lor nu au pățit nimic.

Loading...