Anamaria Vasile

Nicolae Guță a rămas în maiou și și-a șocat fanii! Manelistul, ”devastator” de gras după pandemie

Nicolae Guță s-a îngrășat mai bine de 15 kilograme în timpul pandemiei iar acum este mai solid decât era înainte să slăbească. Manelistul se pregătește să-și reia activitatea concertistică și a făcut un anunț legat de o viitoare nuntă, însă a avut prosata inspirație de a filma ”teaserul” în maiou.

Imaginile surprinse îl arată pe Guță de-a dreptul uriaș, deși este filmat în așa fel încât burta să nu i se vadă în totalitate. Ceea ce se vede, în schimb, sunt brațele și umerii acoperiți cu grăsime și zona bustului, acolo unde manelistul a pus, de asemenea, kilograme bune.

Nicolae Guță, mai gras decât oricând! Manelistul a rămas în maiou! Slăbise cu eforturi mari
În plus, după cum se știe, Guță nu este adeptul sportului. Singura activitate pe care acesta o are în program este cea de pe scenă, însă cum în ultimele luni concertele au lipsit, rezulutatul a fost că Nicolae s-a îngrășat peste măsură.

Practic, Guță a irosit în câteva luni efortul pe care l-a depus ani de zile pentru a slăbi. Cu doi ani în urmă, cântărețul ajunsese piele și os, fanii acetsuia ajungând să se întrebe dacă acesta nu are cumva o boală incurabilă. Nu a fost cazul, iar Guță nu doar că a revenit la ”forma” inițială, ci chiar a pus peste.

Una peste alta, Nicolae Guță se pregătește să revină pe scenă, iar asta înseamnă că manelistul va pierde din nou nopțile pe la cântări. Este, probabil, singura șansă ca acesta să mai scape de burtă, deși, în acest moment, acest lucru pare destul de puțin probabil.

Loading...