Anamaria Vasile

Cum arată sora Antoniei? A moştenit frumuseţea ei

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, nu doar pentru talentul său, ci şi pentru frumuseţea cu care Mama Natură a înzestrat-o, însă nu mulţi ştiu că solista are o soră mai mică.

Cântăreaţa în vârstă de 31 de ani are o soră vitregă de vârstă cu fiica ei. Alessia are 9 ani şi este fiica tatălui lor, Mihai Iacobescu, dintr-o altă relaţie.

După divorţul de Denise Iacobescu, Mihai şi-a refăcut viaţa. Tatăl adoptiv al Antoniei s-a căsătorit cu Bianca, femeia care i-a dăruit o fetiţă.

Deseori Antonia s-a afişat cu sora ei, care este pasionată de sport, în special de înot, unde face şi performanţă.

Anul trecut, micuţa Alessia a obţinut medalii la competiţii, adunând un munte de premii.

Citeste si Cine este tatăl Antoniei, cel care a crescut-o pe artistă. Ce spune bărbatul despre soția lui Alex Velea

Antonia și-a făcut apariția pe micile ecrane alături de mama sa, ambele alegând să nu povestească anumiie detalii despre tatăl artistei. Este bine cunoscut că Antonia nu a crescut alături de tatăl natural, pentru că părinții săi au decis de la o vârstă fragedă să plece pe drumuri diferite. Cum arată părintele acesteia care a luat-o sub aripa lui?

Cine este tatăl Antoniei?
Mihail Iacobescu este tatăl adoptiv al Antoniei, cel care i-a ținut locul gol al părintelui natural și a încercat să o educe ca la carte pe frumoasa artistă. Antonia a crescut în majoritatea timpului în America, loc în care Mihail și Denise au ales să plece, după ce bărbatul a aderat la religia mormonă. Acesta a lucrat o bună perioadă în Circul de Stat, iar după 4 ani în care a învățat destule, la 23 de ani, a ales să plece în America. Atunci făcea parte dintr-o trupă de acrobați. Mihail a povestit că s-a căsătorit cu Denise în anul 1991, iar de atunci nimic nu mai avea să-i despartă. Iubirea a fost prea mare pentru ei, așa au ales să ia drumul strănătății și să o crească pe fetița ei departe de România, dar împreună.

„Cu Denise m-am căsătorit în 1991. Până să ne luam am fost doar iubiți, iar ea a mai mers cu mine, cu circul prin America. Eu la circ, ea lucra ca manichiurista. Se descurca foarte bine ți câștiga bani frumoși. Denise era deja mamică. O avusese pe Antonia dintr-o altă relație. O iubeam enorm, așa că nu mi-a fost greu să o iubesc ți pe Antonia ca pe fiica mea”

„Îîn 2004 ne-am despărțit, iar în 2005 am divorțat în America. Nu consider că am păcătuit pentru că am divorțat de prima soție. Nu mai mergea între noi. Pur și simplu nu mai mergea. Asta nu înseamnă că trebuie să rămâi împreună. Poți ajunge să te bați, să îți scoți ochii. Mă rog, la noi să zicem că a fost nepotrivire de caracter. Normal că nu poți sta cu acea persoana. Dumnezeu nu te condamnă pentru lucrul ăsta”