Anamaria Vasile

Rar le poți vedea pe Andreea Marin și pe fiica ei așa. Imaginile care fac înconjurul internetului

Andreea Marin este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa persoanală sau despre familie. Deși, nu apare prea des în spațiul public din dorința de a o proteja, Andreea Marin are o fiică împreună cu Ștefan Bănică Jr., care a moștenit frumusețea și talentul de la ambii părinți.

Cum arată fiica Andreei Marin la 12 ani
Inclusiv pe rețelele de socializare vedeta este foarte rezervată atunci când vine vorba de a se afișa cu Violeta. Însă, recent Andreea Marin și-a surprins fanii cu un colaj de selfie-uri realizat împreună cu fiica sa. Mai mult celebra prezentatoare apare complet nemachiată și naturală alături de Violeta.

La 12 ani jumate, fiica Andreei Marin s-a transformat într-o adevărată domnișoară, iar mama sa este tare mândră de ea. Culuarea părului și trăsăturile feței adolescenta le-a moștenit de la ambii părinți, însă culoarea ochilor a moștenit-o de la mama Andreei, după cum afirmă chiar Andreea.

Colajul postat pe Instagram de Andreea Marin alături de fiica sa a stâns peste 23.000 de aprecieri. În descriere vedeta a scris: „2 Violete. O singură dragoste. Infinită.” Aprecierile de la fani au început să curgă imediat: „Frumusețe de copil…ce o să devină…eu o văd fotomodel”, „Frumoase și luminoase Violete!”, „Sunteți foarte frumoase amândouă!!Ce ochii frumoși are fetița”, „Ce bine îți seamănă fata Andreea”, etc.

Andreea Marin și-a numit fiica după mama sa
Zâna Surprizelor a devenit mamă pentru prima oară în 2021, atunci când a venit pe lume Violeta. După cinci ani de relație cu Ștefan Bănică Jr. Andreea a divorțat, iar fiica sa a rămas cu ea. Numele Violetei este unul cu totul special pentru Andreea, deoarece este chiar numele mamei sale, care s-a stins din viață când zâna avea nouă ani.

Mama Andreei Marin s-a stins din viață în anul 1984, la vârsta de 35 de ani într-un accident rutier. La volanul autoturismului se afla chiar tatăl Andreei Marin, iar ea și sora sa, Cristina se aflau pe bancheta din spate. Incidentul s-a produs din cauza unei ploi torențiale care a scăzut vizibilitatea soferilor. Drept urmare s-au ciocnit cu un autobuz.

„S-a stins în braţele mele până să ajungem la spital. Atunci am înţeles că trebuie să fiu mamă pentru sora mea. Asta m-a ajutat de atunci încoace să construiesc, să nu ascult vorbele din jur”, a povestit Andreea Marin.

Loading...