Anamaria Vasile

Majda s-a autoizolat! Prezentatoarea a anunțat DSP-ul de starea ei

După ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei ștefănescu au fost testați pozitiv o altă vedete a Antenei Stars s-a autoizolat la domiciliu.

Majda a luat deciaia de a se autoizolă pentru o perioada de 14 zile. Asta după ce prezentatoarea a intrat în contact direct cu Andrei Ștefănescu. Artistul este momentan internat la Insitutul Matei Bals din capitală.

Majda a anunțat Direcția de Sănătate Publică
Majda este acum îngrijorată atât pentru ea cât și pentru fetiță ei. prezentatoarea a intrat în contact direct cu Andrei Ștefănescu în ultimele zile. Din acest motiv, mulatră a anunțat și direcția de Sănătate Public cu privire la situația ei.

„Sunt în carantină, izolată acasă. Mă simt foarte bine, n-am absolut niciun simptom specific acestui virus. Nu strănut, nu tușesc, dar respect procedurile legale. Am anunțat DSP că am intrat în contct cu o persoană depistată pozitiv. Am declarat că sunt izolată”, a declara Majda.

Și-a anunțat și comunitatea de fani
Majda a câștigat simpatia publicului din România în ulimii ani. Vedetă și-a creat o comunitate destul de mare pe pagină ei de socializare. Această împărtășește cu fanii ei experiențe, rețete și chiar imagini cu fetiță să. Așa cum era de așteptat fanii au reacționat imediat după ce prezentatoarea a anunțat că se află în carantină. Majda a ținut morțiș să îi asigure că este perfect sănătoasă și se simte bine.

”Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele pe care le-ați trimis să vedeți cum mă simt . Au contat foarte mult și îmi pare rău dacă nu am apucat să răspund tuturor. Sunt bine! Sunt în izolare, nu ies din casă. Am sunat la DSPB să anunț și voi urmă toate procedurile legale recomandate. Faptul că m-ați întrebat dacă sunt bine sau am nevoie de ceva a contat enorm pentru mine. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră ♥️” a scris această pe pagină ei.

Majda are o relație d emai mulți ani cu iubitul ei Mihai. Cei doi însă nu s egandesc la căsătorie. Vedetă a declarat că nu face o prioritate din viață ei semnarea actului de cununie civilă.

”Noi avem o relație, nu stăm în acel act neapărat. Dacă e să se întâmple, se va întâmpla. Niciodată nu am tras să bifez să fiu mireasă. Relația pe care o trăiesc în momentul de față este una foarte frumoasă”. a declarat Majda în urmă cu ceva timp.