Anamaria Vasile

Adelina Pestrițu și soțul ei, în culmea fericirii. ”Vă dau vestea!” Ce se întâmplă cu familia lor

Pentru Adelina Pestrițu și familia ei 2020 este un an al schimbarilor si asta o face să-și dorească să facă transformări în viața ei și a familie. Așa se face că de curând vedeta a făcut un anuț menit să fie o schimbare radicală.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea se iubesc cu patimă, iar relația lor de familie funcționează perfect, și asta se vede. Ținându-se de promisiunea schimbărilor de la începutul de an, Adelina Pestriţu, împreună cu Virgil Șteblea au decis să se mute în casă nouă. Proiectul, conform anunțului făcut de vedetă, este deja demarat, tote detaliile fiind deja stabilite pentru cum va arăta noua casă, iar Adelina de-abia așteaptă momentul în care să se mute în casă nouă.

Adelina Pestriţu povestește că, încă dinainte să se căsătorească cu Virgil, locuia singură într-un apartament de trei camere, dintr-un complex rezidenţial. Asta nu înseamnă că s-a plâns, având în vedere că actuala locuință este un generoasă cu un dormitor spaţios, o sufragerie, un dressing foarte spațios. Decizia de a se muta într-o nouă casă vineca urmare a faptului că este însărcinată din nou și famiilia are nevoie de un spațiu mai mare pentru a primi cum se cuvine noul membru al familiei.

”Vă dau vestea! Ne mutăm la casă. Este un real motiv de bucurie. Sunt foarte fericită pentru că este casa visurilor noastre, a amândurora, am găsit-o deja. O să urmeze deja procesul de mutare care mie deja îmi dă mari bătăi de cap. Îmi e groază să mă apuc de strâns, dar la bază stă o schimbare majoră în viaţa noastră şi asta mă motivează cel mai tare. Sunt convinsă că această casă o să ne aducă multe perioade frumoase. Poate schimbăm norocul şi ies două liniuţe la test! „, anunță Adelina pe facebook.