Anamaria Vasile

Dani Mocanu și-a tras piscină străjuită de lei suflați cu aur! Manelistul și-a scris și numele cu majuscule pe pereții exteriori ai vilei! Uite cum arată

In spatele vilei pe care si-a ridicat-o intr-un sat din judetul Arges, Dani Mocanu si-a tras piscina strajuita de lei suflati cu aur. Manelistul s-a fotografiat in timp ce se relaxa in piscina si a comentat: „Nicăieri nu-i ca acasă!”.

In poza se observa ca langa piscina se afla statuile a doi lei, suflate in aur. Tot in fotografie se oberva ca zidurile vilei au fost personalizate. La intrarea in garaj si la cea din spatele vilei a fost pus un blazon cu litera „M”, de la numele de familie, in timp ce pe acoperis se afla inscriptia „Dani Mocanu”.

In aceasta vara, Dani Mocanu si-a facut piscina strajuita de lei suflati cu aur. Manelistul este cercetat intr-un dosar de proxenetism, trafic de persoane si spalare de bani. ”Este o facatura, cu siguranta. Eu, la fel ca si alti manelisti, am cantat prin toata Europa. La o cantare, in Anglia, am facut show pentru niste interlopi. Doar ca, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani in avans, asa cum e normal. Doar ca banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care ma voia la petrecere. De aceea s-a facut legatura intre mine si diverse prostituate, dar nu le plasam, nu ma intretin ele, nu exista asa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victima, am cazut la mijloc”, spunea Dani Mocanu, toamna trecuta, imediat dupa ce a iesit din spatele gratiilor.

Loading...