Anamaria Vasile

Era amanta unui miliardar, iar atunci când a aflat că este însărcinată cu el, a zis că dă lovitura vieții ei. Însă soția bărbatului a aflat și i-a trimis un mesaj șocant: „Nu ești prima…” Ce sfat i-a dat, de la femeie la femeie

Aline Messel, o tânără care a câștigat titlul Miss International, a avut o relaţie amoroasă timp de doi ani cu șeful unui fond de investiţii, care are o avere de peste 3 miliarde de dolari.

Aline Messel a câştigat titlul de Miss Germania International în 2012 şi apoi a pozat pentru mai multe case de modă și nu a durat mult până când s-a cuplat cu miliardarul american, Robert Gibbins, care este mult mai în vârstă decât ea.

În iulie 2016, ea a rămas însărcinată și nu a durat mult până când a aflat că bărbatul pe care îl iubea însurat. De teamă pentru a nu își distruge familia, bărbatul a făcut presiuni ca acesta să renunțe la copil, iar ea i-a cerut să divorțeze de soția sa.

I-a promis o fermă de struţi şi o sumedenie de cadouri luxoase. Aşa că Aline a făcut întreruperea de sarcină și credea că totul va fi mai bine pentru ea.

La scurt timp a primit un mesaj pe telefon de la soţia miliardarului, care era la rândul ei gravidă. „Nu eşti prima amantă şi cu siguranţă nu vei fi nici ultima. Ia-ţi gândul de la bani şi fă ce vrei cu copilul. Mă îndoiesc că vei avea succes la bogătaşi dacă vei ajunge grasă şi urâtă”, i-a scris i-a scris Ipek Giibins, soția înșelată.

Aline şi-a luat inima în dinţi şi a deschis proces împotriva miliardarului, acuzându-l că i-a dat o boală cu transmitere intimă în ianuarie 2015 şi a prezentat probele în instanţă.

La finele lui iulie 2017, Gibbins a încercat să ajungă la o înţelegere cu Aline, dar nu a reuşit, pentru că fosta amantă l-a trimis să discute cu avocaţii ei, informează Click.ro.

Loading...