Anamaria Vasile

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: „Am deja 3 săptămâni de la operație”

Bianca Drăgușanu nu a ascuns niciodată că este adepta intervențiilor estetice, mai ales atunci când vine vorba despre corectarea unor defecte. Ce operație și-a făcut recent?

A fost de multe ori criticată pentru că a exagerat cu operațiile estetice, însă acest lucru nu a făcut-o să renunțe la obiceiul de a trece pragul medicului estetician ori de câte ori a simțit nevoia să facă o îmbunătățire.

[rssposition position="1585321041" template="lista"]

Dacă despre ea se știe că este adepta intervențiilor estetice, puțini sunt cei care știu că și sora Biancăi Drăgușanu apelează la medicul estetician. De această dată, Bianca a mers la medic împreună cu sora ei, care va trece printr-o operație de înlăturare a excesului de piele din zona pleopelor.

Cu această ocazie, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că și ea și-a făcut recent o astfel de intervenție, iar la trei săptămâni de la operație, arată și se simte perfect.

„O să poată clipi mai ușor, iar privirea nu o să îi mai fie îngreunată. E o procedură prin care am trecut și eu recent. Am deja trei săptămâni de la operație și sunt super bine.”, a spus Bianca Drăgușanu.

[rssposition position="1585330010" template="lista"]

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat! S-a lăsat cu un scandal uriaș la notar!

BIanca Dragusanu si Alex Bodi au divortat la notar. Cei doi s-au certat chiar si la notar.

„Alex Bodi a devenit foarte agresiv când a văzut-o pe Bianca că a venit însoțită de 2 bodyguarzi. Ea a vrut să îl filmeze și el i-a smuls telefonul și i l-a spart. Bianca când a văzut asta i-a luat și ea telefonul și i l-a aruncat pe geam. A divorțat acum, a scăpat de el. Alex Bodi a sărit la bătaie la bodyguarzii care erau acolo cu Bianca și a făcut scandal mare. A amenințat-o, iar ea a zis că sună la 112”, au declarat surse din preajma celor doi pentru Tacataca.ro.

Loading...

Parteneri:

[rssposition position="1585321047" template="doua-coloane"]