Anamaria Vasile

Andrei Duban a reacționat dur după ce soția sa, Grațiela, s-a certat cu Elena la Survivor România

După ce Grațiela și Elena au trecut printr-o nouă repriză tensionată, toți cei care urmăresc emisiunea ”Survivor” România sunt de părere că astfel de scene vor continua, între cele două concurente existând ”asperități” care nu pot fi trecute cu vederea.

Andrei Duban și-a văzut soția cu ochii în lacrimi, iar reacția sa a fost una pe măsură. A declarat – într-o intervenție telefonică la ”FanArena” – că nu înțelege ce se întâmplă și că nici nu i se pare corect cum decurg evenimentele.

”Nu înțeleg de ce toată lumea are ceva cu Grațiela, ea este o fire mai sensibilă, de ce se dă atât în ea?… Eu nu am nimic cu nimeni, dar nu mi se pare corect ce se întâmplă! Nici nu vreau să mă gândesc cum se simte ea acolo! Am văzut-o cu lacrimi în ochi… Elena în schimb are o imagine curată…”, a spus actorul, fiind intrigat de tot ceea ce se întâmplă.

Să nu mai zică despre mine că sunt o mincinoasă”
Elena Ionescu a acuzat-o pe Grațiela Duban că joacă teatru. Artista a stat de vorbă cu câțiva dintre colegii săi de echipă, iar printre aceștia s-a numărat și soția lui Andrei Duban.

“De unde atâta încărcare? Ea face lucrurile care îi plac și nimeni nu s-a băgat peste ea”, a afirmat Elena Ionescu la “Survivor România”. Discuția începută alături de grup de cântăreață a continuat cu declarațiile Grațielei Duban, care nu și-a putut stăpâni lacrimile. “Păi și eu de ce nu am voie să plâng? Știi că mâine e ziua copilului meu? Știi? Știi treaba asta? Da? Poate eu am săptămâna asta un pic mai sensibilă din cauza lucrului ăstuia, da? Și poate jignirea ta a umplut paharul de sensibilitate al meu și poate așa am răbufnit eu, da?”, a spus soția lui Andrei Duban.

Grațiela a plâns și în timpul interviului pe care l-a oferit în fața unei camere de filmat: “Să nu mai zică despre mine că sunt o mincinoasă, că nu sunt o mincinoasă. Urăsc să mi se spună lucrurile astea când eu știu exact ce fac”, a spus ea.