Anamaria Vasile

CE A FĂCUT DIANA SAR DUPĂ CE A FOST DATĂ AFARĂ DE LA PRO TV

Chiar ea a recunoscut că serialul ”Vlad” a fost un start de carieră fulminant, dar Diana Sar nu mai face parte din distribuția peliculei. Însă există, ca de fiecare dată, soluții de rezervă, iar un sfârșit – ca să folosim o sintagmă uzitată îndelung, în diverse situații – poate fi un nou început, oricât de banal ar suna asta. Dar este de apreciat, în primul rând, faptul că Diana Sar nu depune armele.

Serialul ”Vlad” este un capitol încheiat, însă Diana Sar s-a decis să revină la cariera de model. Prinsă cu filmările pentru serial, Diana a lăsat în plan secund modelling-ul, însă acum recunoaște că va ”lua” proiectele care vor veni. Este mai liberă și poate călători, însă nu ia în calcul și mutarea în altă țară pentru a face modă.

”Sunt deschisă ofertelor. Aștept să vină proiectele. Ce proiecte vor veni, eu le iau. Îmi place foarte mult și teatrul, îmi place foarte mult să joc și în filme. Să vedem ce o să fie. Din modelling îmi vin multe job-uri, mai ales acum că sunt mai liberă și mai pot să călătoresc din când în când, dar nu iau în calcul să mă mut în altă țară pentru a face modă. O să jonglez”, a declarat Diana Sar pentru libertatea.ro.

”Un început tare puternic pentru cariera mea”
Diana Sar a fost întrebată – într-un interviu – dacă poate povesti o experiență care i-a schimbat viața. Iar castingul pentru serialul ”Vlad” de la Pro TV a fost răspunsul.

“Momentul în care am decis să merg la castingul pentru serialul «VLAD». Eu urma să plec din tară să lucrez ca model, dar am decis să îmi ascult inima și să merg la casting, pentru că actoria îmi oferă o satisfacție sufletească mult mai mare.«VLAD» reprezintă un început tare puternic pentru cariera mea, alături de spectacolul «Noii infractori», de la Teatrul Național, în care am debutat imediat după premiera serialului”, a povestit Diana Sar, potrivit 22news.ro.