Anamaria Vasile

Horoscop Casandra 2 – 8 martie 2020. Foști parteneri sau prieteni vechi sunt din nou în preajma dumneavoastră

BERBEC 21.03-20.04: Saptamana aceasta va veti bucura de interactiunile cu tot felul de cunostinte, prieteni si cei de acasa. Cateva cercetari amanuntite va vor reda raspunsurile la probleme vechi, pe care pana acum le-ati tot amanat.

TAUR 21.04-21.05: Chiar daca nu faceti nimic special, oamenii sunt impresionati de dumneavoastra. Evident, aceasta situatie o puteti folosi in beneficiul dumneavoastra. Daca in aceste zile calatoriti mai departe de casa, aveti toate sansele sa va extindeti lumea prin studiu.

GEMENI 22.05-21.06: Simtiti nevoia de noi aventuri si veti porni in cautarea lor. Pe drum vi se va ivi sansa de a invata ceva nou. Daca nu puteti pleca prea departe, atunci veti fi curiosi sa va explorati chiar si propria curte.

RAC 22.06-21.07: Cateva discutii serioase despre o mostenire sau o proprietate va vor face sa va puneti problema daca cei din jur va inteleg bine. Va enervati usor, dar va trece repede. Poate dumneavoastra nu va faceti prea bine intelesi? Nu cereti pe un ton poruncitor ceea ce doriti.

LEU 22.07-22.08: Aveti suficienta energie ca sa puteti munci din greu si sa puteti imbunatati modul cum va raportati la ceilalti. Cand ne intelegem bine cu cei apropiati, acest lucru ne promoveaza fericirea.

FECIOARA 23.08-22.09: Nu numai ca sunteti foarte ocupati, dar faceti tot posibilul pentru a va organiza mai bine fiecare aspect al vietii voastre. Fosti parteneri sau prieteni vechi sunt din nou in preajma dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Activitatea sporita de acasa va solicita toata atentia. Din fericire, situatia este salvata de diplomatia de care dati intotdeauna dovada. Rabdarea este cheia pentru a va pastra sanatatea si zambetul pe fata.

SCORPION 23.10-21.11: Familia si implicarea fata de unul dintre parinti continua sa fie principalul obiectiv in aceste zile. In timp, apare un iubit din trecut si totul devine si mai interesant. Sunteti energici si staruitori, asa ca veti rezolva multe. Succes!

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti comunicatori excelenti, ceea ce inseamna ca in aceste zile va ajuta daca scrieti, vindeti sau comercializati ceva. Se pare ca veti castiga o suma frumusica. Veti avea suficienti bani, dar si veti cheltui excesiv.

Citește aici continuarea.