Anamaria Vasile

Istoria se repetă? George Burcea a făcut aceeași greșeală pe care a făcut-o și Keo?

Andreea Bălan și George Burcea sunt împreună de ani buni, însă acum lucrurile ar cam fi început să fie neclare între ei. Soțul artistei nu a mai trecut de două nopți pe acasă și ales să își petreacă timpul cu altcineva decât cu familia lui.

Andreea Bălan și George Burcea sunt extrem de discreți atunci când vine viața de familie și mai ales despre ce se întâmplă în căsnicia lor. În urmă cu câteva zile au apărut zvonuri că cei doi ar fi la un pas de divorț, însă niciunul dintre ei nu au confirmat speculațiile.

Semnele că situația nu este atât de roz în căsnicia lor sunt destul de clare. De două nopți, George Burcea nu a mai dormit acasă, iar acesta a preferat să-și petreacă timpul alături de colegii de la teatru.

Miercuri seară, soțul Andreei Bălan a fost surprins în parcarea Teatrului Național București, în timp ce avea o discuție cu o femeie, potrivit Cancan. La finalul conversației, actorul a îmbrățișat-o pe blonda cu care se afla, iar apoi s-a urcat în mașină alături de un prieten de-al său. Potrivit Libertatea, femeia cu care George Burcea era Monica Davidescu, nașa lor.