Anamaria Vasile

DE CE BOALĂ SUFERĂ RĂZVAN FODOR

Răzvan Fodor, împreună cu prietenul său bun, Chef Sorin Bontea, au participat în urmă cu câteva luni în competiția ”Asia Express”, acolo unde au pus la bătaie atât condiția fizică, cât și cea psihică. Nimeni nu s-ar fi gândit, însă, că vreun concurent ar putea participa la un astfel de concurs, pe alt continent, cu o boală la purtător. Răzvan Fodor pare-se că și-a asumat riscul.

Actorul Răzvan Fodor, în vârstă de 44 de ani, suferă de atsm. Irina Fodor, soția acestuia, a mărturisit că a fost înspăimântată de frică, la gândul că în aventura lui din Asia ar putea să i se agraveze boala sau să sufere o criză de astm.

Momentele dificile nu au lipsit pentru actor și partenerul său, în concurs. Astfel că, Răzvan a trebuit să facă un efort fizic de neimaginat, să urce, să alerge, totul pe o căldură infernală.

De altfel, soția lui Răzvan Fodor a mărturisit că a acceptat cu greu gândul că actorul va participa la Asia Express și că va fi plecat atât de mult timp de acasă, mai ales că în 10 ani de căsătorie a povestit că nu au fost niciodată atât de mult despărțiți.

Răzvan și Irina Fodor au împreună o fetiță de 9 ani

Irina și Răzvan Fodor s-au întânit în 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu, în 2010. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism şi făcea figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar se simpatizau și s-au împrietenit pentru ca mai apoi, Irina și Răzvan să devină iubiți. De altfel, în cadrul unui interviu, Irina Fodor a spus că Răzvan a fost cea mai interesantă persoană pe care a cunoscut-o prin intermediul jobului. ”M-a impresionat de m-am și măritat cu el!”, se amuză Irina.Cei doi sunt părinții unei fetițe, Diana, care în martie va împlini 9 ani.