Anamaria Vasile

Gabriela Cristea, cele mai intime dezvăluiri! Cum a fost prima noapte de amor cu Tavi Clonda

Este o mămică fericită și o soție iubitoare, iar în curând va spune „Te iubesc de nu te vezi”, la Antena Stars. Gabriela Cristea, căci despre ea este vorba, a deschis ușa casei sale pentru echipa Acces Direct și a spus tot ceea ce are pe suflet. Vedeta a făcut cele mai intime dezvăluiri, vorbind inclusiv despre prima noapte de amor cu Tavi Clonda.

Gabriela Cristea s-a îndrăgostit iremediabil de Tavi Clonda. Au început relaţia ca doi adolescenţi şi nu se aşteptau ca viaţa lor să se schimbe în totalitate.

„Sinceră să fiu, nici eu şi nici el nu ne aşteptam să se întâmple aici. Credeam că o să mai… La un moment dat… şi eu şi el! Ne-am văzut o perioadă destul de lungă, o lună de zile. Când ne-am prins, ne-am prins”, a spus Gabriela Cristea despre prima noapte de amor cu Tavi Clonda.

Play Video

Citeşte şi – Gabriela Cristea șterge pe jos cu fostul soț, Marcel Toader: „M-am trezit cu 50 de lei în cont”

A trecut printr-un divorţ greu, cu scandal, şi nu spera să găsească pe cineva care să o înţeleagă şi cu care să fie atât de fericită. Gabriela Cristea a povestit pe larg despre cum s-a îndrăgostit de Tavi Clonda.

„Momentul acela dificil prin care am trecut, divorţul, la momentul respectiv mă gândeam că o să trăiesc o viaţă frumoasă, o să mă plimb. Cam la atât se limitau visele mele. Între timp lucrurile au evoluat altfel. Dumnezeu îţi dă mai mult decât ţi-au putea închipui. Am o familie extraordinară, Dumnezeu m-a binecuvântat şi mi-a dăruit o fiică, avem o casă, ne-am mutat în casa visurilor noastre. Încep o emisiune nouă. Va fi o emisiune matrimonială, de dating. Se va numi Te iubesc de nu te vezi. Trebuie să îi apropiem pe oameni şi am găsit formula asta, e simplă, directă şi pe care o şi folosim foarte des”, a spus Gabriela Cristea pentru Acces Direct.

„Eu m-am îndrăgostit de Tavi subit. Nu chiar la prima vedere. Când m-am îndrăgostit eu de el nu prea îmi ardea de îndrăgosteală. A fost primul bărbat cu care am ieşit după divorţ. Nu am simţit nevoia. La fele nu e ca la brbaţi. Femeile mai întâi plâng în pumn şi dup-aia îşi iau 20 de gagici. Am plâns, dar nu neapărat… am suferit. Până la urmă în viaţă când investeşti sentimente şi când ţi se aruncă lături evident că suferi. Nu ai cum să fii stană de piatră. Au mai fost propuneri, eu le-am tăiat din faşă. Am ieşit aşa, pur şi simplu. Am ieşit la un film. Eu l-am invitat pe el la film. Începusem să vorbim la telefon, să ne auzim mai des. Nu s-a întâmplat nimic, dar de atunci lucrurile au început să evolueze. După care am început să ne petrecem destul de mult timp împreună până când la un moment dat ne-am ocupat tot timpul. Eu m-am îndrăgostit iremediabil de Tavi în momentul în care, stăteam într-o seară acasă, şi i-am spus că eu visez să îmi fac o casă mare şi să am mulţi copii, el mi-a zis: ca să fiu sigur că toate lucrurile se vor aranja, eu voi plăti sistemul de securitate. Şi ce crezi, a ţinut în mod special să se ducă şi să îl plătească de la el de pe card. (…) Eu l-am cucerit cu faptul că ştiu să gătesc. „, a mai spus Gabriela Cristea.

Loading...