Anamaria Vasile

CE MESAJ I-A TRANSMIS LAURENȚIU REGHECAMPF SOȚIEI SALE, DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. ANAMARIA PRODAN A RĂMAS FĂRĂ CUVINTE

Ce mesaj i-a transmis Laurențiu Reghecampf soției sale, de Ziua Îndrăgostiților. Anamaria Prodan a rămas fără cuvinte și le-a arătat fanilor ei conversația cu antrenorul.

În ultima perioadă, relaţia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost intens urmărită, atât de presă, cât şi de fanii celor doi. Și dacă răutăcioşii spuneau că cei doi nu mai formează un cuplu şi sunt despărţiţi de ceva vreme, ei bine, impresara arată exact contrariul.

Cei doi se iubesc și se sprijină necondiționat, iar, astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, Laurențiu Reghecampf i-a transmis soției sale un mesaj extrem de emoționant.

Laurențiu Reghecampf, mesaj de dragoste pentru Anamaria Prodan

„no sufficient words…. ❤️Happy Valentine’s Day my LOVE ❤️”, a scris Anamaria Prodan în dreptul capturii.

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Abi Talent și Selly, umiliți la TV! Cine sunt cei doi puști care i-au atacat fără milă
Abi Talent și Selly, umiliți la TV! Cine sunt cei doi puști care i-au atacat fără milă

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

Loading...