Anamaria Vasile

CE AR FACE LAVINIA PÎRVA, DACĂ AR LUA O PALMĂ DE LA ȘTEFAN BĂNICĂ. VEDETA, DECLARAȚII SINCERE DESPRE VIOLENȚA ÎN CUPLU: „ÎMI VINE SĂ RÂD”

Subiectul legat de bătaia pe care a încasat-o Daniela Crudu din paretea iubitului său croat, Seco Dubravko, a generat controverse în showbiz. Mai multe vedete au început să dezbată problema, iar unele dintre ele au fost întrebate în mediul online cum ar reacționa dacă ar primi o palmă din partea partenerului de viață.

Printre vedetele care au dezbătut subiectul legat de violența domestică se numără și Lavinia Pîrva. Artista a fost întrebată, acum ceva timp, cum ar reacționa dacă ar primi o palmă din partea lui Ștefan Bănică.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Lavinia Pîrva a vorbit extrem de frumos despre relația pe care o are cu artistul și a mărturisit, printre altele, că relația din prezent este cea mai matură și mai serioasă din toate câte a avut. Mai mult, Lavinia Pîrva le-a satisfăcut curiozitatea fanilor, spunând că Ștefan Bănică nu este genul de bărbat violent și niciodată nu s-ar întâmpla asta, în căsnicia lor.

Loading...