Anamaria Vasile

ANDREEA TONCIU, PRINSĂ CU MINCIUNA! ȘI-A EDITAT POZELE ÎN PHOTOSHOP! CUM ARATĂ FOTOGAFIILE REALE DE LA BRAVO, AI STIL ȘI CUM ARATĂ „FAKE”-URILE URCATE DE EA PE FACEBOOK

Andreea Tonciu își dorește apariții spectaculoase la ”Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D, iar până acum – din ceea ce au constatat telespectatorii – i-a reușit. Bineînțeles, ”cearta” cu Maria Ilioiu contribuie la audiențele emisiunii, iar Andreea pare mai hotărâtă ca niciodată să demonstreze juraților că… s-a reinventat.

Totuși, această dorință a Andreei a determinat-o să ”umble” la fotografiile din emisiune, iar Photoshopul și-a făcut datoria. Însă fanii au reacționat prompt, criticând-o pe vedetă pentru acesta fake-uri. Andreea Tonciu a fost prinsă cu minciuna după ce pe contul de socializare al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” a apărut și fotografia originală, iar diferențele au fost vizibile.

Andreea și-a făcut picioarele… mai lungi, adăugând și o talie de viespe. Însă totul s-a terminat într-un val de critici, ceea ce, firește, vedeta nu își dorise.

Fotografia… modificată
”Eu îți dau două vorbe și te distrug!”
Maria Ilioiu i-a dedicat și o melodie Andreei Tonciu, semn clar că situația tensionată nu se va încheia prea curând. Iar versurile respectivei melodii sunt sugestive, unul dintre ele transmițând un mesaj tranșant – ”Știi că sunt răbunătoare”. Bineînțeles, atacurile au continuat și de o parte, și de cealaltă.

”Ori își cere scuze și mă opresc ori o să-i pară rău că nu s-a pus cu cine trebuie! Eu îți dau două vorbe și te distrug!”, a spus Maria Ilioiu. Iar Andreea Tonciu a avut o replică pe măsură, spre amuzamentul telespectatorilor. ”Ești o mincinoasă! O să-ți crească nasul la fel de mare cum l-am avut eu!”, a fost replica acidă a Andreei. Cum războiul este departe de a fi încheiat, toți cei care urmăresc emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” se întrebă, acum, ce va mai urma la nivel declarativ.