Anamaria Vasile

Doamne, cât a putut să câştige Jador de Revelion! Suma este URIAŞĂ! „Mai mult decât Adrian”

Suma URIAŞĂ câştigată de Jador, de Revelion! E incredibil ce vrea să facă artistul cu banii în viitorul apropiat.

Jador este unul dintre cei mai iubiţi şi solicitaţi artişti din România. Tânărul are o sumedenie de concerte în ţară şi peste hotare, iar în noaptea de Revelion nu a avut nici măcar un minut liber, să-şi tragă sufletul. Solistul a avut nu mai puţin de cinci spectacole, iar atmosfera a fost, cu adevărat, de senzaţie, la fiecare reprezentaţie.

Pe lângă satisfacţia de a-i vedea pe fanii lui distrându-se, dansând şi fredonând fiecare vers al pieselor lui, îndrăgitul cântăreţ se poate lăuda că a câştigat şi o sumă uriaşă în Noaptea dintre Ani.

După cum mulţi ştiu, de Revelion, toţi artiştii percep dublul tarifului lor obişnuit. La un calcul simplu, ajungem la concluzia că fostul concurent de la Puterea Dragostei a obţinut 8000 de euro pe concert, deci 40.000 de euro, în total. Ei bine, chiar şi după ce le-a oferit onorariile instrumentiştilor lui, solistul a rămas cu o sumă uriaşă în conturi.

Iar dacă vă întrebaţi ce planuri şi-a făcut Jador cu aceşti bani, vă spunem că o să rămâneţi „mască”. Protagonistul nostru nu are de gând să-şi cumpere ceasuri, haine sau bijuterii, ci vrea să ajute cât mai mulţi oameni.

„Jador este într-adevăr un bărbat vulcanic care spune mereu ceea ce gândeşte, iar sinceritatea din păcate nu este apreciată la adevărata ei valoare în ziua de astăzi. Apropiaţii lui ştiu însă că el are un suflet extraordinar. Niciodată nu întoarce spatele dacă poate să ajute şi are o sensibilitate aparte pentru copiii fără posibilităţi materiale. Jador provine dintr-o familie modestă, dar solidă, cu principii admirabile şi a fost învăţat să-i respecte pe cei din jurul lui indiferent de situaţia lor materială. Voi nu ştiţi de câte ori a ajutat oameni sărmani şi de câte ori a contribuit cu bani sau alte lucruri de ordin material la campanii umanitare. Este extrem de milos, dar nu vorbeşte despre astfel de lucruri, le face pentru sufletul şi conştiinţa lui, iar pentru asta merită tot respectul. Cu banii pe care i-a câştigat de Revelion, vrea să ajute câteva familii însă nu va vorbi despre asta. O face pentru sufletul lui şi pentru că iubeşte oamenii şi vrea să-i vadă fericiţi”, a declarat un apropiat al solistului.