Anamaria Vasile

Dorian Popa a spus adevărul despre relația cu Oana Zăvoranu

Zvonurile privind relația suspect de apropiată dintre Oana Zăvoranu și Dorian Popa s-au înmulțit, iar artistul a decis să pună punctul pe “i” în acest subiect. În timpul mărturisirilor, carismaticul actor din serialul “Sacrificiul” a subliniat și motivul pentru care nu mai apare alături de Claudia Iosif, alias Babs.

Într-un nou episod de vlog, Dorian Popa a negat cu vehemență că relația lui cu Oana Zăvăranu este mai mult decât una strict colegială și a spus că nu își dorește să discute prea mult despre acest subiect, pentru că nu este nimic de vorbit. În cadrul declarațiilor, el a făcut câteva dezvăluiri despre noul sezon al serialului “Sacrificiul” în care joacă și extravaganta actriță.

La un moment dat, cântărețul a spus că el formează un cuplu cu Babs, pe numele din buletin Claudia Iosif. Mai mult, Dorian Popa a punctat că el este cel care nu își dorește să facă publice prea multe poze în care apare alături de tânăra creatoare de modă. Nu a oferit un motiv în acest sens, însă… cel mai probabil, vrea ca povestea lor de iubire să se desfășoare departe de ochii tuturor.

“Mă tot sună lumea să-mi spună că circulă în presă și, mai nou, și la televizor o veste conform căreia eu și Oana Zăvoranu formăm un cuplu. Este un lucru… nu că fals, cum nu se poate mai fals, dacă ar exista această expresie. Îmi pare rău că oamenii cred acest lucru, dar este normal să vin eu și să dezmint. (…).

Nu vreau să lungim foarte mult povestea, pentru că nu este cazul. Însă, eu și Oana Zăvoranu nu avem niciun fel de relație. Este adevărat că în noul sezon din «Sacrificiul – Alegerea», personajele Mario și Diva se mai intersectează, dar nu vreau să vă vând foarte multe secrete din noul sezon. Trebuie să vă uitați voi la serial pentru a vedea despre ce este vorba. Însă, vreau să vă spun că relația noastră este strict colegială, iar viața mea personală este alături de altă femeie. Este vorba despre Babs și este o relație pe care eu nu vreau să o fac foarte publică, nu pentru că ne-am fi despărțit sau eu aș fi cu altă femeie: și anume Oana Zăvoranu. Cam atât despre acest subiect.”, a spus Dorian Popa într-un vlog postat recent pe contul său de YouTube.