Anamaria Vasile

Șerban Huidu, atac umilitor la adresa lui Smiley și a show-ului Vocea României de la Pro TV

”Vocea României” a mai bifat un sezon, iar câștigătorul a fost Dragoș Moldovan, concurent care a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă. Dincolo de prestațiile artistice și de suspansul inerent, reacțiile celor care au vizionat emisiunea au fost atât pro, cât și contra.

Dragoș Moldovan a fost ales de telespectatori drept câștigător. În afara titlului de ”Vocea României”, Dragoș a intrat și în posesia premiului de 100.000 de euro. ”Mulțumesc mult tuturor celor care m-au susținut și m-au votat. Încă nu îmi dau seama cum mă simt. Trebuie să mai treacă vreo oră așa să mă liniștesc și să-mi dau seama de ce tocmai s-a întâmplat. Am spus mereu că de când am venit la acest concurs nu mi-am făcut niciun fel de așteptări și am vrut dar să cânt cât mai bine și să trăiesc momentele atunci pe scenă. A fost un drum foarte fain, în care am cunoscut mulți oameni faini”, a declarat câștigătorul.

Șerban Huidu: ”De ce mai faceți concursurile astea?”
Unul dintre cei care au criticat ”Vocea României” este Șerban Huidu. Acesta spune că speranțele celor care participă la ”Vocea României” sunt limitate de o realitate ingrată, posibilitatea de face ”un clip cu Smiley” sau un concert ”la Carei, cu Tudor” fiind suprema realizare. În opinia lui Șerban Huidu, o ”carieră” muzicală în adevăratul înțeles al cuvântul – pentru participanții la ”Vocea României” – este aproape imposibilă.

”Mă uit și eu pe afară la concursurile de voce. Britney, Timberlake, Bieber, Adele… Cam toți câștigătorii sunt preluați de o echipă de management, semnează cu niște case șmechere, au concerte, ajung tari. La noi? Cel mai bun lucru pe care îl pot spera copiii ăștia cu voce e să facă un clip cu Smiley, să prindă un concert la Carei cu Tudor, să facă backing vocal pentru Brenciu, la Sala Palatului, sau să meargă cu Irina la o nuntă. De ce mai faceți concursurile astea, dacă nu îi puteți ajuta să aibă o carieră adevarată?”, a scris Șerban Huidu pe pagina sa de socializare.