Anamaria Vasile

Gala ELLE Style Awards a ajuns la ediția a opta. Vedetele au acceptat provocarea de a adopta ineditul dress-code Punk. Lista câștigătorilor

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2019, cel mai spectaculos eveniment din industria de modă, beauty, muzică și lifestyle al anului, au fost desemnați marți seară, în cadrul unei gale spectaculoase care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Trofeul, acordat de Revista ELLE împreună cu Hublot, i-a fost înmânat de Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei ELLE România, Georgianei Herda. Gala Elle Style Awards 2019 a reunit vedete din România și specialiști din industria modei. Toţi cei prezenţi s-au bucurat să fie alături de revista ELLE, acceptând fără rezerve provocarea redacţiei de a adopta ineditul dress-code Punk. RECOMANDĂRI Reacția lui Adrian Năstase după ce a aflat că Iohannis vrea să-i retragă decorația Printre invitați s-a numărat și Andreea Bălan, care a venit însoțită de soțul ei, George Burcea.

Cei doi au atras atenția tuturor, mai ales că pentru această seară, vedeta a ales să îmbrace rochia de mireasă. De asemenea, la Gala Elle Style Awards 2019 au strălucit pe covorul roșu Andreea Bănică, Andreea Antonescu și iubitul ei, Romanița Iovan, Sore, Adriana Chiper și mulți alții. Revista Elle, care sărbătorește 22 de ani de existență, a pregătit, ca în fiecare an, un show de zile mari, la care cele mai populare vedete sunt premiate pe baza voturilor primite de la cititori.

Anul trect, Elle a integrat, în premieră, o categorie exclusiv masculină – Best Male Pop Artist – și o categorie dedicată designerilor de bijuterii – Best Jewelry Designer. Elle a decernat premiile pentru cei mai buni dintre cei buni. Nominalizările la cele nouă categorii au fost făcute cu o lună în urmă, iar cititorii Elle au avut posibilitatea să-și voteze, pe site-ul revistei, favoriții.