Anamaria Vasile

Casa regală va face în curând marele anunț. Bucurie mare în Regat

Zvonurile că ducesa de Cambridge ar fi însărcinată a patra oară pare să se confirme. Mai mult, tabloidele americane susțin că aceasta ar urma să aducă pe lume gemeni. Potrivit National Enquirer, ducii de Cambridge sunt și ei surprinși de veste și nu se așteptau să se întâmple așa repede.

 

Faptul că Middleton și-a anulat prezența în ultimul moment la un eveniment, zilele trecute, iar recent a anunțat că nu-și va însoți soțul în turneul regal din Kuweit și Oman, le-a confirmat britanicilor faptul că ducii de Cambridge se pregătesc să facă marele anunț curând. Singurele dăți când Kate nu și-a îndeplinit îndatoririle regale până acum au fost doar pe timpul celor trei sarcini. La recomandarea medicilor, se pare că soția prințului William a refuzat să mai meargă în turneul regal. Cele două destinații nu sunt recomandate femilor însărcinate.

Cu toate acestea, se pare că cea mai încântată de veste este regina. Aceasta consideră că după anunțarea sarcinii oamenii vor mai uita actualele scandaluri ce au zguduit familia regală britanică.

De altfel, Meghan ar fi precizat, scrie tabloidul, că s-a săturat ca ducesa de Cambridge să fie favorite reginei. S-a supărat că Majestatea sa nici nu a vrut să participle la botezul fiului lor, Archie. Cu toate acestea, Palatul încă nu a confirmat informația privind noua sarcină.

Loading...