Anamaria Vasile

Fata de 14 ani dispăruse de acasă. După șase luni, mama s-a logat pe Facebook-ul ei și a înlemnit când a văzut ce a găsit. Ce făcea fiica ei:

Nimic nu poate fi mai dureros pentru un părinte decât să realizeze că i-a dispărut copilul. Este înfricoșător să constați că nu este copilul tău în casă, sau atunci când mergi în parc la magazin să nu îl mai găsești.

Din păcate, trăim într-o lume atât de periculoasă, încât ni se pare că niciodată nu putem să ne lăsăm copiii să fie independenți.

Iar atunci când Maureen Gullet a descoperit că fiica sa, în vârstă de 14 ani, pe nume Rosemary, a dispărut într-o noapte, femeia s-a gândit că este numai un act de rebeliune din cauza adolescenței.

Iar când nu s-a întors acasă, femeia a înțeles că nu doar hormonii adolescenței sunt de vină și a înțeles că nu este nimic în pericol.

Săptămâni întregi, poliția a căutat-o fără încetare. Părinții și anchetatorii se gândeau că a fost răpită și gânduri sumbre le treceau prin minte.

La 6 luni distanţă de la dispariţia fetei, mama ei s-a logat pe contul de Facebook al fiicei.

Mai mulți oameni susțineau că a văzut-o în jurul orașului pe Rosemary.

A găsit poza din Galeria Foto. Adolescenta era într-un dormitor străin, îşi făcuse un selfie în oglindă. Poliţia s-a folosit de acest detaliu în anchetă, dar tot n-au găsit-o. Fata părea că abia își vopsise părul și avea un zâmbet forțat.

Apoi, peste alte 6 luni, Rosemary a apărut din neant. S-a întors acasă şi a spus că, pur şi simplu, şi-a luat o vacanţă. A negat că ar fi fost victima traficului de persoane. A afirmat că nimic rău nu i s-a întâmplat şi că a stat la nişte prieteni. După o informație primită de familie, fata a fost găsită și a negat tot timpul că ar fi fost răpită.

Acum, tânăra și frații ei au fost preluați de către Serviciile Sociale, așa că misterul se adâncește și mai tare și nu se știe de ce nu mai sunt cu părinții lor.