Anamaria Vasile

Pescuiau la copcă când au auzit un sunet ciudat din adâncuri, un fel de mormăit, venind din groapă! S-au apropiat toți tremurând să vadă ce e acolo, dar ceva incredibil a ieșit. Toată grozăvia a fost filmată, ce era ,,monstrul din adâncuri”

Pescuitul la copcă este la fel ca cel normal, dar după ce veți citi acestă poveste, nu veți știi la ce să vă mai așteptați de la o simplă partidă de pescuit la copcă. Pentru că această poveste vă va arăta cât de departe pot ajunge lucrurile.

Un grup de pescari pescuia la copcă pe lacul Emerald din Onario, Canada, dar au primit șocul vieții lor, așa ceva nu vor uita prea curând. Mike, unul dintre oamenii din grup, aștepta de multă vreme, de ore la rând, dar peștii nu veneau. Așa că a mers într-un alt loc să vadă dacă acolo va avea mai mult noroc.

Restul grupului a rămas în apropierea copcii. Apoi, brusc, Mike a apărut în locul unde ei pescuiau, s-a ridicat din apă de parcă acest lucru era cel mai natural din lume. Gheața avea 50 de centimetri grosime, ideea era nebunească! Și de parcă nu era suficientă nebunie, din copcă a mai ieșit și un al doilea bărbat.