Anamaria Vasile

EXECUTORII ÎI VÂNEAZĂ CONTURILE ȘI BUNURILE LUI PASTRAMĂ!

Este o veste de natură să-i stârnească îngrijorarea fostei soții a lui Ilie Năstase. Soțul lui Brigitte a ajuns pe ”lista neagră” a datornicilor. Executorii îi vânează conturile și bunurile lui Florin Pastramă.

Florin Pastramă, pe ”lista neagră” a datornicilor
Potrivit unor surse din mediul judiciar, împreună cu alte cinci persoane din familia Pastramă, printre care se numără și fratele lui, Relu, partenerul de viață al lui Brigitte Sfăt a fost acționat în judecată de o unitate bancară de la care ar fi contractat un credit. Din câte se pare, acțiunea, care se află pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, vine ca urmare a neachitării la timp a datoriilor către creditor.

În urmă cu puțin timp, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 București s-au pronunțat cu privire la procesul în care este implicat soțul lui Brigitte. Judecătorii au admis cererea de executare silită a celor șase debitori din ”clanul” Pastramă.

Soluția pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, pentru toate obligaţiile prevăzute de titlul executoriu, în vederea realizării drepturilor creditorului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Executarea silită se va putea realiza simultan ori succesiv, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Încuviinţarea executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării.

Încuviinţarea executării silite se extinde şi asupra titlurilor executorii care se vor emite de executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate. Fără cale de atac. Soluţionată în camera de consiliu şi pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2 București.