Anamaria Vasile

CUM A AFLAT CATRINEL SANDU CA FOSTUL EI SOȚ ARE O RELAȚIE CU O ALTĂ FEMEIE

Pe 11 noiembrie, Catrinel Sandu s-a căsătorit cu alesul inimii sale, medicul stomatolog Steve Schroeter. După o relație de doi ani, cei doi au ales să își unească destinele într-un eveniment intim și discret, unde le-au fost alături apropiații.

Deși acum inima vedetei este plină de fericire, puțini știu de drama prin care Catrinel a trecut. Ea a mai fost căsătorită cu fostul jucător de tenis, Gabriel Trifu, dar a divorțat în 2017 după ce a aflat de infidelitățile acestuia.

După o căsnicie de 11 ani, Catrinel a aflat că soțul ei ducea o viață dublă în Florida. Ea a anunțat pe toată lumea pe un site de socializare că ei au hotărât să o ia pe drumuri separete. Aceștia au împreună două fetițe, Lara și Sara.

„După o separare de mai bine de un an, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate.”, a scris vedeta pe Facebook.

„Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar, vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă.”, a continuat aceasta.

Catrinel se pare că a aflat chiar de la amanta soțului veștile rele.

“Catrinel a fost dărâmată, a suferit enorm şi chiar şi aşa, cu sufletul zdrobit, a luptat pentru a-şi salva căsnicia, nu a luat rapid decizia divorţului. Gabi are pe altcineva, este o americancă, tot o femeie blondă, dar care are până în 30 de ani”, le declara o sursă în exclusivitate celor de la Click!

„Catrinel nu a pus detectivi pe urmele soţului, nu i-a spionat telefonul mobil sau pagina de Facebook, ci a aflat chiar de la sursă că este înşelată. Culmea, de la amanta soţului, nu de la el.”, a dezvăluit sursa în exclusivitate pentru Click!.

Se pare că Sandu a fost sunată chiar de amanta soțului pentru a fi pusă la curent cu infidelitatea partenerului său.

„O sună tipa asta într-o zi şi îi spune: ‚Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine’”, a zis aceeași sursă pentru Click!.

Totuși, vedeta a încercat să se mențină calmă, acționând ca o doamnă.

„Catrinel a fost şocată, îţi dai seama, dar i-a răspuns ca o doamnă, nu s-a băgat în scandal sau în discuţii agresive”, a zis sursa.

Catrinel Sandu este o femeie foarte puternică, reușind să treacă peste dramele din viața sa.

Din păcate, acesta nu a fost singurul eșec din dragoste pentru fosta ‚bebelușă’ de la ‚Cronica cârcotașilor’. Ea se despărțea în 2004 de Lucian Viziru, din același motiv: infidelitatea. Catrinel a dezvăluit în emisiunea Antena Stars, ‚Refresh by Oana Turcu’, că actorul o înșelase cu cea mai bună prietenă.

“Persoana respectivă era prietenă cu noi, dar s-a întâmplat în perioada de pauză dintre noi. Cred că depinde mult de vârstă, de tine”, a declarat vedeta.

Loading...