Anamaria Vasile

Mihai Morar a publicat o superbă fotografie de familie, alături de fiicele lui: „Inevitabil, una din trei nu are chef de poze”

Mihai Morar a publicat o superbă fotografie de familie, în care apare alături de soția lui și de cele trei fiice.

Mihai Morar a publicat pe pagina lui o fotografie în care apare alături de soția lui și de cele trei fiice ale lor. Vedeta a scris și două versuri în descrierea imaginii.

„În familia Morar, cu trei fete, viața-i pe roze./ Dar, inevitabil, una din trei nu are chef de poze”, a scris Mihai Morar, atrăgând atenția asupra mezinei familiei, Roua.

Imaginea cu familia lui Mihai Morar a strâns peste o mie de aprecieri din partea fanilor și zeci de measje de apreciere. Ba chiar a fost redistribuită de câteva ori.

„O familie minunata”, „E o dulceață mica ROUA și încă nu știe tot ce se întâmplă în viață ei. Tot ce contează pentru ROUA e iubirea nemărginită a părinților și surioarele ei. Sunteți o familie minunată și fericită!!!”, „Să fiți sănătoși ,chef de poze o să tot fie, trebuie sa ascultați de șefa mica. 🤩 ”, „O familie frumoasă și unită. Să-ți trăiască toate fetele, să fie sănătoase, să-ți aducă numai bucurii și împliniri 😍 ”, sunt câteva dintre mesajele pe care fanii lui Mihai Morar le-au lăsat în dreptul fotografiei de familie pe care a publicat-o el.

Loading...