Anamaria Vasile

Vinerea Neagra pentru patru zodii

Ce anunță horoscopul zilei de vineri pentru fiecare zodie în parte

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 18 octombrie 2019 Berbec

Prudență la cheltuieli și la promisiuni! O zi care ar fi bine să-ți selectezi anturajul apropiat și să eviți compania celor care te caută doar când au ei nevoie. Se prefigurează multe discuții, călătorii diverse și multă forfotă mentală. Ordonează-ți treburile și vorbește cât mai puțin. Există riscul să obosești și astfel să gafezi serios în dialogurile cu ceilalți. Sunt posibile răsturnări de situație datorate banilor și bunurilor comune cu alții. !

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 18 octombrie 2019 Taur

Recompensă financiară. Se ivesc, pe neașteptate, cheltuieli datorate partenerului de viață sau colaboratorilor din mediul profesional. Veniturile tale sunt fluctuante, deocamdată, așa încât, discerne atent orice investiție. Pe de altă parte, sunt șanse bune de a primi o recompensă în urma eforturilor depuse în câmpul muncii sau, pur și simplu, un protector important, te ajută din umbră, exact cu ce ai tu nevoie în această perioadă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 18 octombrie 2019 Gemeni

Reușite deosebite și progres! O zi în care, cel mai bine ar fi, să te ocupi de tine și de activitățile plăcute sufletului tău. Detașează-te de tumultul cotidian, trasează planuri noi și revizuiește-ți mediul relational. Este vremea să privești obiectiv la tot ce te înconjoară. Se schimbă multe în preajma ta, însă mai ales în relațiile parteneriale se disting noutăți ce ar trebui luate în serios. Fii pregătit pentru progres și lasă temerile deoparte. Chiar ai șanse mari de reușite deosebite.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 18 octombrie 2019 Rac

Scandal cu pesoana iubită. Intuiția îți este accentuată, așa încât astăzi poți primi informații deosebite și utile pe termen lung, vizavi de tot ce ține de relațiile sentimentale. Sunt momente bune pentru a te gândi, pe îndelete, la situația amoroasă sau la situațiile în care sunt implicați copiii. La prima vedere, lucrurile par în ordine, însă există animozități ascunse care acum, doar plutesc, discret, în aer. Fii prudent și nu te lăsa dus și sedus nici de persoana iubită, și nici de copii.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 18 octombrie 2019 Leu

Discuții și planuri de viitor! O zi interesantă pentru relațiile cu prietenii. Se întrezăresc discuții importante, acțiuni de anvergură, planuri de viitor, care chiar vor da roade la momentul potrivit. Pot apărea și niscai umbre datorită banilor sau bunurilor pe care dorești să le investești, fie într-un proiect cu cineva din mediul profesional, fie vrei să ajuți un prieten sau o rudă și, deocamdată, nu ai suficient pentru a oferi și altora. Prudență și rezumă-te la atât cât poți!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 18 octombrie 2019 Fecioară

Ajutor pe toate planurile! Ești solicitat de către șefi, autorități, colegi de serviciu. Forfota din zona socio-profesională îți poate răscoli liniștea interioară, dar și planurile propuse pentru astăzi. Recomandabil este să te adaptezi situațiilor ivite. Cu siguranță vei avea suficiente beneficii astfel încât să merite efortul. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta cu informații utile pe termen lung, atât în plan personal, cât și în plan professional.

Loading...