Anamaria Vasile

Mesajul lui Cătălin Măruță după ce s-a zvonit că va fi înlocuit la Pro TV

După ce emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV a început să piardă teren în fața concurenței, s-a zvonit că acesta ar putea fi înlocuit și chiar s-a vorbit și despre posibilul înlocuitor, care ar fi Teo Trandafir. Mesajul postat recent de Cătălin Măruță pe rețelele sociale lămurește oarecum acest mister.

”Nu e o reclamă la cuțit, e o invitație la zâmbit… 😉 #de11ani #LaMaruta #ProTv”, a scris îndrăgitul prezentator pe Instagram, alături de o imagine care a primit peste 3000 de aprecieri.

Astfel, Măruță a vrut să le arate fanilor că este mândru de emisiunea lui care rulează deja de 11 ani pe același post TV și că va rămâne în continuare pe poziții. Chiar dacă a trecut printr-i schimbare de nume – din ”Happy Hour” în ”La Măruță” și încearcă să țină pasul cu subiectele mondene, emisiunea lui Măruță începe să piardă teren în fața principalilor concurenți, ”Acces Direct” și ”Teo Show”. Aceasta din urmă crește tot mai mult în audiențe, motiv pentru care s-a zvonit că înlocuitoarea lui Măruță la Pro TV ar fi chiar Teo Trandafie, cea de la care el a preluat ștafeta acum 11 ani.