Anamaria Vasile

Cum arată azi Peggy din „Familia Bundy“. Actrița are 65 de ani

„Familia Bundy“ a fost unul dintre cele mai de succes sitcomuri americane care au cucerit inimile românilor. Filmările au început în anul 1987 și s-au întins pe durata a 10 ani, având nu mai puțin de 262 de episoade, iar din rolurile principale au făcut parte Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate și David Faustino.

Cu toate că au trecut ani de zile de când s-a difuzat ultimul episod din comedia „Familia Bundy“ (Married with Children), cu siguranță, nu o putem uita pe Peggy Bundy, soția lui Al Bundy, personaj interpretat de actrița Katey Sagal.

Ei bine, dacă în serial Peggy Bundy făcea furori cu formele sale voluptoase, hainele mulate și atitudinea sa detașată, în realitate actrița nu avea nimic în comun cu personajul său, iar odată cu trecerea anilor, Katey Sagal a devenit de nerecunoscut.

Katey Sagal a cunoscut succesul cu personajul Peggy Bundy și a stârnit imaginația bărbaților din întreaga lume. Cu toate că ulterior a făcut parte din distribuția mai multor filme, niciodată nu a reușit să depășească succesul cunoscut în „Familia Bundy“. Katey Sagal a împlinit în luna ianuarie a acestui an vârsta de 65 de ani, iar până acum a punctat nu mai mult și nici mai puțin de patru căsnicii și este mamă a trei copii, actrița dând naștere unui copil mort chiar în perioada în care filma pentru „Familia Bundy“.

Loading...