Anamaria Vasile

”FRATELE” LUI PEPE, REȚINUT. E PRINCIPALUL SUSPECT ÎN CAZUL CRIMEI DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI

Astăzi dimineață a fost declanșată o operațiune de amploare la care au participat zeci de polițiști. Aceștia au pornit ”la vânătoare”, în încercarea de a-l prinde pe principalul suspect al crimei din Piața Constituției.

Conform unui comunicat oficial, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București a emis o autorizație prin care au putut fi puse în aplicare nu mai puțin de 21 de mandate de percheziție.

”În cauza având ca obiect infracţiunile de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii, privind evenimentele produse în Piaţa Constituţiei din Bucureşti în seara de 29 septembrie 2019, Compartimentul de informare si relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele: În dimineaţa zilei de 04 octombrie 2019, în baza autorizaţiilor emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza Municipiului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei. Vom reveni cu detalii suplimentare, în funcție de evoluția cercetărilor”, se precizează în comunicat.

”Fratele” lui Pepe
Surse CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au dezvăluit că ”vânătoarea” declanșată astăzi dimineață de zeci de polițiști s-a concretizat prin reținerea suspectului în cazul crimei din Piața Constituției. Acesta este Romeo. P., antrenor de box și ”tovarăș” – vezi imaginea de mai jos – al celebrului cântăreț Pepe. Cei doi s-au fotografiat împreună, la un moment dat, iar Romeo a postat un mesaj sugestiv: ”Cu fratele meu Pepino”.

Ancheta se află în desfășurare, polițiștii dorind să stabilească toate circumstanțele care au dus la tragedia din Piața Constituției. În urma conflictului, un bărbat a fost rănit, iar ulterior a murit din cauza rănilor suferite. Celălalt bărbat implicat în confliect a fost rănit, la rândul său, suferind un traumatism la nivelul capului şi primind îngrijiri medicale la faţa locului.

“A fost efectuată, pe parcursul nopţii, cercetarea la faţa locului, care a fost reluată în această dimineaţă şi continuă şi la acest moment. În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze şi obiecte contondente. Pe parcursul nopţii au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continuă”, anunţa, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.