Anamaria Vasile

Raluca de la Bambi cântă la nunți și la botezuri, dar refuză petrecerile unde s-ar putea transforma în lăutar. „Nu cânt la ureche”

Raluca Tănase, jumătatea tupei Bambi, nu refuză nici un fel de petrecere, fie că vorbim de nunți, botezuri, cumetrii sau evenimente private, pentru că de aici îi vine grosul banilor, însă are o limită de care nu trece: petrecerile la care i s-ar putea cere să se transforme în lăutar și să le cânte invitaților la ureche, printre mese.

“Sunt două tipuri de artiști: unii care cântă pe scenă sau într-un loc amenajat și alții care cântă la ureche, la masă. Cea de-a doua categorie nu mă definește. Am show-ul meu, am colegii mei, suntem 6 pe scenă, fiecare are rolul bine definit, fiecare știe ce să facă. Spre exemplu, avem un moment în care învățăm publicul să danseze și un norocos sparge farfuriile pe care le aducem noi de acasă. Dar să cânt până dimineața cuiva care stă la masă, nu”, ne-a explicat Raluca Tănase.

Nunțile le umplu buzunarele Dincolo de asta, fetele de la Bambi nu ridică mari pretenții. Știu că a trecut vremea concertelor și că alt tip de muzică se cere acum, iar lor le rămâne să-și umple buzunare la nunți. Așa că și-au făcut chiar și un repertoriu pentru astfel de evenimente.

“Noi, eu și Denisa, avem piese speciale pentru nunți. Programul pentru aer liber diferă de programul de interior. Avem piesele speciale pentru miri, cântăm muzică populară. Asta îmi e meseria, cânt oriunde. Dacă mă inviți să-ți cânt în școală, eu voi cânta într-o școală! Asta fac, din asta îmi câștig existența și sigur că nu o să refuz nici o locație”, ne-a declarat Raluca, susținând că nu are nici o problemă nici dacă publicul nu este unul numeros – are decența de a cânta chiar și în fața unei singure persoane, dacă e plătită pentru asta!

“Ni s-a întâmplat să cântăm la ziua unei fete unde nu a fost decât familia, în jur de cinci persoane. Și-a dorit foarte tare să ne aibă pe noi. Avea sunet foarte bun, avea microfoane, absolut tot. Am cântat, ne-am făcut programul și asta a fost”.