Anamaria Vasile

Pare banc, dar nu e! Câți lei te costă ca să îți cânte băieții de la BUG Mafia la nuntă

Momentul căsătoriei nu înseamnă numai dorința mirilor de a fi împreună ”până când moartea ne va despărți”, ci și foarte multe griji induse de pregătirea evenimentului. Emoțiile din fața ofițerului de Stare Civilă sau de la biserică trec, încetul cu încetul, pe măsură ce ziua se apropie de final, însă petrecerea de la restaurant implică, la rândul ei, un ”scenariu” adecvat.

Totul începe cu alegerea locației, a meniului, a tuturor accesoriilor care dau o notă personală petrecerii. Apoi, dar nu în ultimul rând, urmează provocatoarea alegere a orchestrei. Sau a trupei, în unele cazuri. Un invitat ”cu nume”, chiar dacă organizatorii sunt obligați să introducă adânc mâinile în portofele, contează enorm, ”dă bine” la invitați și întreține o atmosferă de vis.

Firește, celebritățile din showbiz nu se ”lasă” ușor atunci când vine vorba despre banii pe care îi încasează pentru prestația lor la un astfel de eveniment fericit. ”Obrazul subțire cu cheltuială se ține”, iar dacă dorești ca invitații de la nunta ta să fie plăcut surprinși, atunci trebuie să iei, neapărat, în calcul și un buget adecvat, destinat interpreților pe care ți-ai dori să îi ai alături după ce ai spus ”Da”!

BUG Mafia, locul 3 în TOP

Dacă foarte multe dintre nunțile autohtone se desfășoară pe coordonate – inclusiv muzicale – tradiționale, există și cupluri nonconformiste care doresc, spre exemplu, o trupă hip-hop la nuntă. Printre cei mai solicitați artiști hip-hop la astfel de evenimente se numără JerryCo (800 €), Shift (1.200 €), Maximilian (1.700 €), Cabron (1.800 €), Puya (3.000 €) sau Guess Who (4.000 €).

Dar dacă dorești, spre exemplu, să îți cânte chiar BUG Mafia într-una dintre cele mai frumoase zile ale vieții tale, atunci trebuie să scoți din buzunar… 2.500 € pentru o oră. Trupa ocupă, astfel, locul al treilea în clasamentul sumelor încasate – pentru a cânta la o nuntă – de artiștii hip-hop ai momentului.