Anamaria Vasile

FOTO / Îţi mai aminteşti de „Pasiuni”? Cât de mult s-a schimbat VRĂJITOAREA TABITHA, „mama” păpuşii Timmy

Cu siguranţă vă mai amintiţi serile în care toată lumea intra în casă la ora la care rula serialul „Pasiuni”, pentru că doreaţi să aflaţi ce se mai întâmplă în noul episod. De altfel, filmul a strâns milioane de fani nu doar în ţara noastră, ci în aproape toate colţurile lumii.

Apărută la începutul anilor 2000 în România, producţia americană era difuzată de luni până vineri, de la ora 19.00. Şi, desigur, cel mai atipic personaj al serialului a fost păpușa vie Timmy. Mulţi au râs copios la secvențele în care simpaticul roșcat se temea că va fi atacat de pisica Fluffy sau momentele în care visa la dragostea sa, Charity Standish. Însă, probabil sunt mulţi care au îndrăgit-o Vrăjitoarea Tabitha, ”mama” lui Timmy, o bătrână cu părul blond și cârlionțat care făcea toate relele din lume, cu o singură excepție: își iubea la nebunie păpușa, ca pe propriul copil, potrivit a1.ro. De altfel, acesta este și motivul pentru care vrăjitoarea era un personaj destul de îndrăgit.În plus, ea avea nu mai puțin de 300 de ani… în film.

Juliet Mills este actriţa care i-a dat viaţă Tabithei, iar în prezent are 74 de ani. Anul acesta, pe 21 noiembrie va împlini 75. Aşa cum se poate observa în fotografii, timpul nu a iertat-o, însă a îmbătrânit frumos.

Cei doi copii ai vedetei Juliet Mills, Melissa și Sean, au moștenit-o și sunt actori. De altfel, actrița face parte dintr-o familie în care frumusețea și dragoastea pentru teatru și film s-au moștenit din generație în generație. ”Tabitha” iese la evenimente mondene, se ține bine, are o sănătate de fier și este o bătrânică simpatică.