Anamaria Vasile

Bianca Drăgușanu, poză HOT în celebra piscină din Singapore. În ce poziție au fost surprinși blonda și iubitul ei

Aflată într-o vacanță exotică în Singapore împreună cu iubitul ei, care are afaceri acolo, Bianca Drăgușanu a avut parte și de momente frumoase petrecute în compania lui Alex Bodi, dar și a prietenilor care îi însoțesc. La un moment dat, vedeta și-a dorit să imortalizeze o clipă din multele trăite în apa din celebra piscină din Singapore.

Bianca Drăgușanu, poză HOT în celebra piscină din Singapore

Construită pe un zgârie-nori din Singapore, Piscina Infinit este una dintre atracțiile din cea mai mică țară din Asia de Sud-est. Iar Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au ratat ocazia de a merge să se relaxeze câteva ore după o zi de muncă obositoare. Îmbrăcată într-un costum alb, care i-a evidențiat și mai mult trupul de zeiță, blonda și iubitul ei s-au lăsat pozați într-o poziție HOT, iar imaginea a fost făcută publică de vedetă. “#🐅 #❤️ 🆎” este descrierea pusă de aceasta când a urcat imaginea pe rețelele de socializare.

Când au văzut poza, fanii fostei prezentatoare s-au împărțit în două tabere: unii au complimentat-o pentru relație și că își trăiește frumos viața, alții au criticat-o, reproșându-i că ar fi trebuit să fie, de fapt, lângă fetița ei. La trei ore distanță după ce a publicat imaginile HOT cu iubitul ei de la Piscina Infinit, Bianca Drăgușau a urcat pe Insta Story și Facebook o filmare făcută când era în țară și în care apare alături de frumoasa Sophia.

“Sunteți foarte frumoși🌺o pereche minunată!”, “Nu vreau să fiu rea… O admir pe Bianca, dar, totuși, când văd acestă poză mă întreb: «Oare cât silicon și botox ține în brațe acest bărbat?!»”, “Când pui poze de genu’, nu te gândești la copilul tău?”, “Foarte frumoși!!! 😍😍😍 Nu are rost să aruncați răutatea asupra lor, e doar invidie fraților!”, “Nici măcar nu are importanță cine ce zice, fericirea ta contează cel mai mult ! 😘😘😘” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei de pe Facebook.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

 

Mulți dintre prietenii virtuali au întrebat-o pe Bianca cum reușește să se mențină în formă, însă aceasta a recunoscut că nu face mare lucru. „Ești superbă”, „Ce abdomen mic ai”, „Doamne, arăți incredibil, ce mânânci?”, au comentat fanii.