Anamaria Vasile

Poza pe care Bianca de la Puterea Dragostei ar trebui s-o şteargă URGENT de pe net! A vrut să fie sexy, dar uite ce gafă MONUMENTALĂ a făcut! FOTO!

Bianca Comănici, poza pe care NU ar fi trebuit să o posteze vreodată! A făcut o gafă monumentală!

Bianca Comănici are doar 20 de ani, dar a devenit o vedetă în toată regula odată cu participarea la Puterea Dragostei, cel mai iubit show matrimonial al momentului. Tânăra a câştigat primul sezon al emisiunii, iar în cel de-al doilea a obţinut de multe ori premiul „favorita săptămânii”.

Bruneta are aproape 400.000 de urmăritori pe instagram, toţi susţinând-o şi încurajând-o în cele mai grele momente, dar şi acum când este extrem de fericită alături de „lupul” Livian.

Cei doi sunt împreună de mai bine de o lună şi jumătate şi trăiesc o poveste de dragoste intensă, frumoasă şi plină de mister.

Ei bine, dacă astăzi tânăra este deja o vedeta adulată de sute de mii de români, în urmă cu doi ani făcea tot felul de poze mai mult sau mai puţin inspirate de dragul „like-urilor”, ca aproape toate puştoaicele de vârsta ei.

Bianca Comănici, poza pe care NU ar fi trebuit să o posteze vreodată! Uite ce se observă în baia tinerei!

La una dintre imaginile cu ea în baie, nu şi-a dat seama însă că, deşi ea era drăguţă, pe fundalul pozei se regăseau nişte elemente care n-au ce să caute într-o şedinţă foto.

Iar aici vorbim despre un vas de toaletă sau un bideu, un mop… uzat şi o cârpă aşezată pe calorifer. Nu avem cum să nu remarcăm, totuşi, că Bianca a evoluat lăudabil de acum trei ani, când a fost făcută fotografia cu pricina. De când este la „Puterea Dragostei”, bruneta pozează ca un adevărat model şi este extrem de atentă la detalii.

Loading...