Anamaria Vasile

Ocupația surprinzătoare a fostei soții a lui Alex Bodi, ex-ul Biancăi Drăgușanu

Imediat după despărțirea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a aruncat în brațele unei blonde, despre care s-a aflat că este nimeni alta decât fosta lui soție, Iulia. Acum, ies la iveală tot mai mult detalii din trecutul amoros al celor doi, dar și din trecutul tinerei cu care musculosul are un copil.

Conform unor informații din presă, Alex Bodi și Iulia s-ar fi cunoscut în urmă cu cinci ani, la Mediaș. Cei doi au format un cuplu o perioadă de timp, după care și-au unit destinele.

Surprinzător este ce a urmat după! Alex Bodi ar fi dus-o pe Iulia la Frankfurt, unde a început să lucreze ca… dansatoare la bară!

Chiar și pe rețelele de socializare, se pot găsi imagini din care reiese pasiunea ei pentru dansul la bară. Acum, însă, se pare că Iulia dorește să se reprofileze și să devină un make-up artist de succes.

Iulia și Alex Bodi au fost căsătoriți patru ani, iar împreună au un copil de un an și jumătate. Cei doi au divorțat vara trecută, iar Alex Bodi a ajuns ulterior să se îndrăgostească de Bianca Drăgușanu.