Anamaria Vasile

Jennifer Aniston a trebuit să facă un sacrificiu enorm înainte de a primi rolul din „Friends”

Pentru a avea succes la Hollywood lui Jennifer Aniston i s-a cerut să facă un sacrificiu imens. Se pare că actrița a fost sfătuită să obțină o siluetă suplă pentru a primi roluri importante.

Înainte de a face parte din distribuția serialului „Friends”, Jennifer a cunoscut o introducere dură în lumea actoriei. Acesteia i s-a spus că este mult prea grasă pentru rolurile aflate atunci pe piață. Într-o nouă carte ce celebrează 25 de ani de „Friends”, autorul Saul Austerlitz face dezvăluiri uluitoare.

„A fost nevoită să slăbească 14 kilograme dacă voia să rămână la Hollywood. Los Angeles era un oraș dur pentru actrițe – era un loc dur pentru femei – iar agentul lui Jennifer Aniston se purta reticent cu ea”, a afirmat autorul. Atunci, actrița a continuat să lupte cu idealurile de la Hollywood. „Aniston nu era grasă – oricine putea vedea că era frumoasă – dar așa cum show-ul de care avea să fie legată în viitor a demonstrat că camera adaugă cinci kilograme”, a povestit Austerlitz.

Jennifer a mai vorbit în trecut despre problema greutății sale, într-un interviu pentru Rolling Stone, spunân că obișnuia să „mănânce prea multe sandvișuri cu maioneză”. „Maioneză pe pâine albă – cel mai delicios lucru din lume”, spunea atunci celebra actriță. De asemenea, ea precizat că nu o deranja faptul că agentul ei îi dădea feedback-uri negative.

„Agentul meu mi-a spus-o direct. Cel mai drăguț lucru pe care l-a făcut… Cel mai dezgustător lucru de la Hollywood – nu primeam multe roluri deoarece era prea plinuță”, a mai zis Aniston. Jennifer Aniston, acum în vârstă de 50 de ani, a recunoscut că ar fi putut face alegeri mai sănătoase în tinerețe, iar comentariile primite au făcut-o să își schimbe dieta.

După ce a făcut schimbările necesare în dietă și a scăpat de câteva kilograme, Jennifer a primit rolul Rachel Green și viața ei s-a schimbat pentru totdeauna. În anul 2016, Jennifer Aniston a fost numită Cea mai frumoasă Femeie din Lume, iar recent a declarat că se simte mai bine ca niciodată. „La 50 a fost prima dată când m-am gândit, „Păi, numărul acela”. Nu știu ce înseamnă pentru că nu mă simt diferit. Lucrurile nu se schimbă într-un anumit fel, fizic mă simt incredibil”, a menționat ea pentru InStyle.