Anamaria Vasile

De ce a plâns Andreea Bălan aproape pe tot parcursul nunţii! „Nu mi-a fost uşor deloc”

A fost o zi extrem de emoţionant în familia Andreei Bălan duminică, atunci când artista a făcut cununia religioasă cu George Burcea, apoi a dat o petrecere de nuntă pe cinste. După câteva zile, cântăreaţa a explicat de ce a lăcrimat aproape pe tot pacursul zilei.

Andreea Bălan a fost extrem de emoţionată. I-a avut aproape cei mai importanţi oameni din viaţa ei şi a avut ocazia să rememoreze tot ce a făcut în viaţă, atât greutăţile de care s-a lovit, cât şi situaţiile care au făcut-o să fie mândră de toată munca sa.

„Duminică, în ziua nunţii am lăcrimat încontinuu.
Mama, cu lacrimi în ochi mi-a spus că mă iubeşte şi că e mândra de mine şi de tot ce am realizat. Bunica a plâns toata slujba şi mi-a spus că e cea mai fericită deoarece am făcut taina cununiei.
Naşii noştri minunaţi ne-au susţinut şi încurajat la fiecare pas.
In biserică nu mă puteam stâpanii din plâns deoarece mi-a trecut prin faţa ochilor toată viaţa şi toate greutăţile care m-au adus azi aici. M-am simţit ca o Cenusareasa care si-a gasit printul si fericirea. Nu mi-a fost uşor deloc in toţi acesti ani, dar am ştiut că într-o zi voi avea doi copii minunaţi, un soţ iubitor şi oameni care să îmi fie alaturi la bine si la greu.
Noua mea piesă, INGER PAZITOR, noua mea piesă, spune povestea mea, povestea noastră, dar şi povestea voastră. E despre curaj, iubire, puterea de a merge mai departe orice ar fi si de a fi alături de persoana iubită la bine şi la greu”, a scris Andreea Bălan.

Şi Săndel Bălan, tatăl Andreei, a fost prezent
Emoţionat şi fericit pentru ceea ce trăieştze fiica lui, Săndel Bălan a vorbit cu zâmbetul pe buze despre nunta fiicei. ”Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”, a declarat Săndel Bălan.