Anamaria Vasile

Ați văzut-o în „Mary Poppins” și în „Sunetul muzicii” și e cea mai cunoscută dădacă din întreaga lume! Incredibil cum arată Julie Andrews la 82 de ani

Julie Andrews a fermecat publicul cu vocea sa în filme precum „Sunetul muzicii” sau „Mary Poppins unde a avut rolurile de excepție, fiind cea mai cunoscută dădacă din toate timpurile. Recent, actrița a împlinit 82 de ani, iar în ciuda venerabilei vârste continuă să joace în seriale și în piese de teatru.

Are o carieră impresionantă de peste 60 de ani și a câștigat numeroase premii BAFTA, Emmy, Grammy și Oscar, fiind, de asemenea, și cântăreață și autoare. A devenit celebră după ce a jucat în piese de teatru pe Broadway, cum ar fi „My Fair Lady”, „Camelot”, însă notorietatea ei a crescut remarcabil după rolurile de excepție din „Sunetul muzicii(1965)” și „Mary Poppins(1964)”, care i-a adus și premiul Oscar, și unde a cucerit pe toată lumea cu vocea ei cristalină.

Arată uluitor la 82 de ani
Ea și-a început cariera în actorie, la vârsta de 20 de ani în „Cenușăreasa’, iar în ciuda faptului că a ajuns la venerabila vârstă de 82 de ani, ea continuă să fie activă. Cu un aspect impecabil și mereu cu zâmbetul pe buze, Julie Andrews, arată impecabil și acum și nu-și arată deloc vârsta. Pentru ea timpul pare că stă pe loc, și e un adevărat model de stil și eleganță.
A fost nevoită să-și întrerupă cariera din cauza unei operații la gât care i-a afectat iremediabil corzile vocale
Viața ei nu a fost deloc una simplă. În 1997, a fost nevoită să-și întrerupă cariera, fiind supusă unei operații la gât care i-a afectat iremediabil corzile vocale și nu a mai putut să cânte. Departe însă de a se retrage de pe scenă, artista care a câștigat procesul împotriva echipei medicale care a operat-o, a jucat în 2001 în ‘The Princess Diaries’, primul său film la Walt Disney după ‘Mary Poppins’, iar în 2003 a debutat la New York ca regizoare de teatru cu piesa ‘The Boy Friend’, aceeași în care și-a făcut debutul în 1954 pe Broadway.

În ultimii ani Julie Andrews și-a împrumutat vocea unor personaje din filme de animație precum ‘Shrek’, iar în 2008 și-a publicat biografia, ‘Home: A Memoir of My Early Years’, în care a dezvăluit detalii legate de copilăria și tinerețea petrecute în Marea Britanie. Așa că nu e de mirare că această carte a devenit rapid un best-seller.

Bunicii i-au murit de sifilis
Ea recunoaşte că doi dintre bunicii ei au murit de sifilis şi povesteşte că în cadrul faimoasei scene din „Sunetul muzicii”, filmată pe vârf de munte, elicopterul în care era camera o tot dărâma cu vârtejul creat. Dar, în general, viaţa actriţei a fost una fericită. Ea îşi descrie copilăria ca fiind una „magică”. Iar cele trei sau patru dezvăluiri şocante nu pun în umbră momentele fericite, mult mai multe.

Loading...