Anamaria Vasile

LIVIU GUŢĂ A SLĂBIT 30 DE KILOGRAME ÎN DOUĂ LUNI. A PREZENTAT LA PRO TV DIETA MINUNE: CE MĂNÂNCĂ ZILNIC

De mai bine de două luni, Liviu Guță este la regim și a topit până în prezent 31 de kilograme. Îndrăgitul manelist se simte nemaipomenit după schimbarea spectaculoasă și a dezvăluit ce ingrediente cuprinde dieta pe care i-a recomandat-o un nutriționist cubanez.

Liviu Guță a slăbit cu dieta recomandată de un nutriționist cubanez
La 40 de ani, Liviu Guță a declarat război kilogramelor în plus și, la scurt timp după ce a început această luptă delicată, el a ajuns să cântărească 87 de kilograme de la 118. Invitat în platoul emisiunii “Vorbește Lumea”, manelistul a fost surprins de Cove, care i-a arătat diferența dintre jeanșii pe care îi avea pe el și unii pe care îi purta în urmă cu mai bine de două luni. Imaginile transformării cântărețului le puteți vedea în galeria foto a articolului. În cadrul interviului, acesta a dezvăluit că a renunțat la pâine și produse cu mult zahăr, dar și ce alimente mănâncă acum.



“Am știut să îmi folosesc mai mult mintea – sunt un cântăreț, apar. Mă simțeam foarte obosit, mă simțeam anapoda… și m-am gândit că cel mai bine pentru mine e să fac schimbarea. Vreau să ajung la 80 de kilograme. Țin dieta unui nutriționist cubanez. Am mâncat: două ouă fierte, un grapefruit și ceai verde. La prânz… Două fierte, o portocală și o bucățică de carne pui la grătar. Am exclus pâinea și zahărul din alimentație. Am început acum două luni și o săptămână și am slăbit 31 de kilograme chiar. Am 87 acum și vreau să ajung la 80”, a declarat artistul în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

Cunoscutul manelist a mărturisit că a primit încurajări și din partea familiei în lupta împotriva kilogramelor în plus și că își dorește să înceapă mișcarea.

“Nu fac sport deloc, urmează să îmi fac abonament la sală”, a mai spus Liviu Guță.