Anamaria Vasile

CUM S-A RĂZBUNAT O FEMEIE PE UN BUCUREȘTEAN CARE ȘI-A ARUNCAT GUNOIUL ÎN MIJLOCUL STRĂZII. ACUM ÎL VA ȘTI O ȚARĂ ÎNTREAGĂ

Gestul nesimțit al unui bucureștean a scos-o din minți pe o femeie, care a decis să se răzbune. Totul s-a petrecut în Sectorul 1 al Capitalei, când un bărbat și-a aruncat gunoiul fix în mijlocul străzii, la o distanță foarte mică de coșul de gunoi.

Cum sacul era prea mare și nu intra în coș, bucureșteanul a decis să îl lase pe stradă, în speranța că se va găsi cineva să-l arunce la ghenă, iar Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, are imaginile realizate de paparazzii noștri.

Ei bine, o femeie care a trecut prin zona Sectorului 1 din București a văzut sacul de gunoi și a decis să îi aplice o “corecție”. A scris pe o foaie de hârtie un mesaj, datat astăzi, 7 septembrie 2019, în care îl face în toate felurile și îi urează să “crape”, ilustrat și cu o cruce.

“7 spetembrie 2019. Crapă, țăran, impostor, hoț, sexopat, sociopat, oligofren, paranoic, cu mă-ta!“, este mesajul scris de femeie și pus pe sacul plin cu gunoi.

Loading...