Anamaria Vasile

Bianca de la ”Bravo, ai stil”, noua asistentă TV de la Antena Stars: ”Visele devin realitate”

Bianca, fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’, a bătut palma cu Antena Stars, iar ea este noua asistentă TV de la Star Matinal. Blondina este foarte încântată de locul de muncă și abia așteaptă să apară pe micul ecran.

Nasrin și Andrei Ștefănescu vor avea o nouă colegă de platou. Bianca a fost concurentă la ‘Bravo, ai stil’, emisiunea difuzată pe Kanal D, iar acum a semnat un nou contract cu Antena Stars. De vineri până duminică, Bianca va fi pe micul ecran în emisiunea Star Matinal.


Blondina este îndrăgostită de lumea televiziunii, iar acest job este fix pe placul ei. Bianca a mărturisit că și-a dorit foarte mult să lucreze în televiziune, iar acum visul ei a devenit realitate.

‘Unii sunt back to school’, alții back to work’!🤪 Se pare ca viața îmi rezerva numai lucruri minunate și unul dintre ele este ca o sa fiu din nou pe micile ecrane din casele voastre!❤️ De mâine, ne vom vedea in fiecare weekend la Star Matinal 🤗 Cică, atunci când îți dorești ceva cu adevărat, visele devin realitate!🥂 Unul dintre visele mele a devenit realitate!✨ Daca tot am ajuns pana aici, vreau sa va spun și un mic secret, principiile după care ma ghidez in viața sunt munca, dorința și curajul de a încerca! La mine a funcționat! ❤️ Sunt extrem de fericita și aștept părerile voastre! Mâine, ora 9:00 ne vedem pe Antena Stars la Star Matinal 🌞 Va pup!😘’, a scris Bianca pe una dintre rețelele de socializare.